Φτάνει πιά με την καταστολή

από αλφαδιτισμένος 

ανακοίνωση απ’τον..κατηλλειμένο μου χώρο

Φτάνει πιά με την καταστολή

αυτή τη φορά δε μιλώ όμως για κράτος κεφάλαιο και φασίστες..Αλλά για την καταστολή που σπέρνεις εσύ στο μυαλό και στη σκέψη μου, μιάς και εμφανίζεσαι συνεχώς σαν μία αχτίδα λαμπερότερη κι από μπουκάλι ή ”σέρβικη” που σκάει μέσα στη νύχτα στην τοσίτσα, μου έχεις επιφέρει μία θύελλα πάθους στην καθημερινότητα μου (ισχυρότερη από τη θύελλα που σηκώνει η αεροκουρτίνα του βοξ) και μάταια θυελλώδεις είναι και οι αντιδράσεις από όλες τις συλλογικότητες της αθήνας.

 

Αφού εξώρυξες όλο το χρυσό και τον πλούτο της καρδιάς μου – όπως προσπαθεί και η eldorado στις σκουρίες αλλά και οι τράπεζες παντού) και πιά αποτελώ ουσιαστικά μία μορφή καμμένης γης, έρχεσαι ξανά ως θύμηση και ανακαταλαμβάνεις και σφραγίζεις το νου μου σαν τη σκαραμαγκά και τη βίλλα..

 

Πλέον φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου μιάς και έχει εκδωθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον μου..Αποτελώ πλέον ως ατομικότητα μία εστία ανομίας και απειλή για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, που οι ”αρχές” αλλά και ο δένδιας, κρίνουν ότι πρέπει να πατταχθεί άμεσα προς παραδειγματισμό..Ακόμη και οι δελτάδες θα λυγίσουν, όταν κάνουν εκτεταμένη επιχείρηση με συνοδεία διμοιριών (που θα κατεβούν από μεταξά αλλά και από αραχώβης, σπ.τρικούπη, σολωμού και θεμιστοκλέους – ίσως κι από νοταρά-στουρνάρη) για να με συλλάβουν..

 

Αυτός ο ερωτικός σπόρος έχει φυτρώσει μέσα μου, λες και βρίσκονταν στο περιβόλι του πάρκου ναυαρίνου και δε λέει να μαραθεί. Θέλω να συνενωθούμε σ’αυτή τη ζωή ακόμη περισσότερο απ’ότι τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ βάσει του σχεδίου ”αθηνά” και να ζήσουμε την κομμουνιστική αναρχία μέσα στις δικές μας αγροκολλεκτίβες με τα λεμονάκια και τα πορτοκαλάκια και τα πηγαδάκια (παρόμοια με αυτά που ανοίγουμε έξω απ’το γκίνη στις τελευταίες συνελεύσεις του καλοκαιριού)..

 

Νιώθω τόσο μόνος ακόμη περισσότερο από όσο θα ένιωθε ένα παρατημένο άλογο στο δρόμο για τη βόντσα, η αριστερά έχει αρχίσει ήδη τις καταγγελίες, ενώ οι σύντροφοι σχεδιάζουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο στρέφη με το Μάκη Δημάκη όπου ίσως φέρει και sandwich-άκια το Σ.Σ.Μ. …

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο