Ομοσπονδιακές και κρατικές υπηρεσίες vs Anonymous

 

Οι Ομοσπονδιακές και κρατικές υπηρεσίες μας πληροφορούν σχετικά με τη συνεργασία που θα λάβει χώρα μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, μετά τις απειλές που ξεκίνησαν από  hacking σε παρουσιαστές τηλεόρασης εώς και διαρροή δήθεν απόρρητων εγγράφων που ανήκουν στο κράτος.

Το τμήμα της Μονάδας Επιστημών Συμπεριφοράς έκανε πρόσφατα μια μελέτη που βασίζεται σε ολόκληρη την δραστηριότητα στο διαδίκτυο της συμμορίας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι H Anonymous « κολεκτίβα » έχει αυξηθεί από μια άμορφη ομάδα ατόμων στο Διαδίκτυο στην τρέχουσα κατάσταση της, μια εν δυνάμει απειλή για την εθνική ασφάλεια. Λόγω της φύσης των Anonymous, πιστεύουν ότι υπάρχει μια συλλογική ηγεσία. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μια ορισμένη ομάδα ηγεσίας.
«Μια πλήρης αξιολόγηση των online δραστηριοτήτων κάθε UNSUB , της άρθρωσης, και γενικά γραπτά συλλέχθηκαν από το FBI. Κάθε UNSUB ήταν μεμονωμένα και αξιολογούνται από τα μέλη της SBU (sic) μαζί με ένα ψυχολογικό προφίλ που δημιουργείται από αυτά τα δεδομένα.»

Αρχές του κράτους έχουν ξεκινήσει μια πιο επιθετική τακτική τόσο στον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο. Τα πρόσφατα γεγονότα και διαμάχες μεταξύ του FBI και της ομάδας δείχνουν ότι οι hackers δεν είναι έτοιμοι να σταματήσουν ακόμα.

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο