Έγκλημα με 425.981 ηθικούς αυτουργούς…

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά. Δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είναι ο τρόπος, η αγριότητα και κυρίως η ηλικία του θύματος… Ένας 14χρονος. Αυτός είναι ένας από τους εχθρούς της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Ένα 14χρονο παιδί που έκανε το έγκλημα να φύγει από τη χώρα του η οποία καταστράφηκε από πολιτικές που εφαρμόζει και υπερασπίζεται με πάθος το σύστημα που υπηρετεί ο Μιχαλολιάκος και οι μαχαιροβγάλτες του.

 

 

Ο μικρός περπατούσε στο δρόμο. Δεν έκανε κάτι… “κακό”! Αντιμετωπίστηκε ως εν δυνάμει εγκληματίας επειδή έχει άλλο χρώμα και μιλάει άλλη γλώσσα. Απλά περπατούσε στο δρόμο. Απόγευμα. Στις 5:30 το απόγευμα… Οι φασίστες με την ανοχή των μπάτσων πλέον δεν διστάζουν να δρουν και στο φως της ημέρας. Δέχθηκε επίθεση από τρία “λεβεντόπαιδα” που του επιτέθηκαν με ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

 

Η ιδεολογική και κομματική ταυτότητα των φυσικών αυτουργών είναι γνωστή. «Οι μπλούζες τους είχαν ένα σήμα με δύο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα» όπως περιέγραψε ο μικρός. Γνωστή όμως είναι και η ταυτότητα των 425.981 ηθικών αυτουργών. Όλων αυτών δηλαδή που ψήφισαν για να βάλουν στη βουλή τη συμμορία του Μιχαλολιάκου. Είναι οι 425.981 που «άναψαν» το πράσινο φως στα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου για να αρχίσουν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις.

 

Είναι αυτοί που θα φτύσουν στα φανάρια τον Πακιστανο που θα πάει να τους καθαρίσει τα τζάμια του αυτοκινήτου τους. Είναι αυτοί που θα διαμαρτυρηθούν επειδή παιδιά “λαθραίων” πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με τα ελληνόπουλα. Είναι αυτοί που θα σηκώσουν έναν μετανάστη επειδή θα κάθεται μέσα στο λεωφορείο την ώρα που κάποιος Έλληνας είναι όρθιος. Είναι αυτοί που θα κάνουν συνέλευση στη πολυκατοικία τους για να διώξουν τους Αφγανους που μένουν στο υπόγειο. Είναι αυτοί που γελάνε σαν χαζοχαρούμενοι όταν βλέπουν στις ειδήσεις τα τάγματα εφόδου του Μιχαλολιακου να εφορμούν σε πάγκους μικροπωλητών. Είναι αυτοί που πανηγυρίζουν για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών. Είναι αυτοί που λένε “καλά να πάθουν. Που πάνε χωρίς χαρτιά;” για τους μετανάστες που βυθίζονται μαζί με τα σαπιοκάραβα των σύγχρονων δουλεμπόρων στο Αιγαίο. Είναι αυτοί που δίνουν συγχαρητήρια στο Κασιδιάρη γιατί τα συσσίτια γίνονται μόνο για Έλληνες. Είναι αυτοί που συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες των νεοναζί και δηλώνουν πως το αίμα τους θέλουν να πάει μόνο σε Έλληνα. Είναι αυτοί που βάζουν τους μετανάστες να δουλεύουν για 5-6 ευρώ για 10 και 15 ώρες την ημέρα και βγάζουν καραμπίνες όταν εκείνοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

 

Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Η αστεία ιστορία με την “καλοκάγαθη γιαγιούλα στο χωριό που δεν βρήκε κάτι άλλο να ψηφίσει” πρέπει να τελειώσει οριστικά. Όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νομιμοποιούν ή δίνουν άφεση αμαρτιών στους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής έχουν στα χέρια τους το αίμα του 14χρονου Αφγανου. Έχουν στα χέρια τους το αίμα τόσων και τόσων ανθρώπων που έπεσαν στα χέρια των νεοναζί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λέει πως δεν ήξερε. Όλοι ήξεραν. Όλοι κάτι είχαν ακούσει. Είναι ηθικοί αυτουργοί και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει μαχαιροβγάλτες.

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο