10 χρόνια

O ισραηλινός στρατός απήγαγε 12 παιδιά στην Ιερουσαλήμ.

   Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013, το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Πληροφοριών και Ειδήσεων (WAFA), ανέφερε ότι Ισραηλινοί στρατιώτες απήγαγαν δώδεκα παιδιά, μαθητές του σχολείου του Ορφανοτροφείου στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

   Ο Bassam Khalil, υποδιευθυντής του σχολείου, δήλωσε ότι ο στρατός απήγαγε τα παιδιά καθώς έφευγαν από το σχολείο στην Παλιά Πόλη, και τα μετέφεραν σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Chain Gate.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, μέχρι στιγμής, έχουν αναγνωριστεί τα τρία από τα 12 απαχθέντα παιδιά, τα οποία είναι : ο Mohammad Abu Sneina, ο Obaida Es’eed και ο Marwan Dweik.

Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά πέταξαν πέτρες σε οχήματα ισραηλινών εποίκων στην περιοχή.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο στρατός εισέβαλε σε διάφορα μέρη της Δυτικής Όχθης και απήγαγε έξι Παλαιστίνιους από τις συνοικίες , Nablus, Tubas και Jenin.

Την Τρίτη, ο στρατός εισέβαλε επίσης σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Όχθης, απήγαγε οκτώ Παλαιστίνιους, καθώς και δύο παιδιά από την πόλη Abu Dis, στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Οι ισραηλινοί στρατιώτες εισβάλλουν στη Δυτική Όχθη, προχωρούν σε συλλήψεις και σε εισβολές στα σπίτια σε καθημερινή βάση, ως μέρος των συνεχιζόμενων ισραηλινών παραβιάσεων εις βάρος των Παλαιστινίων και των περιουσιών τους στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

(πηγή :http://www.imemc.org/article/65531#.UZ1wvC_aXsQ.twitter)

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο