Συγκέντρωση και πορεία από ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

alt Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα επικείμενα κυβερνητικά μέτρα, στις απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα και στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, πραγματοποίησαν σήμερα από κοινού ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με αφετηρία την Πλατεία Κλαυθμώνος, οι εργαζόμενοι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την Πλ. Συντάγματος και στη συνέχεια στράφηκαν προς το Υπουργείο Οικονομικών επί της οδού Νίκης.

Εκεί, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, έκαψαν τα δελτία της έκτακτης κεφαλικής εισφοράς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το έκτακτο οικονομικό χαράτσι.

Εν συνεχεία  ο όγκος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αν και κατά την είσοδο των συνδικαλιστών στο κτήριο προκλήθηκε ένταση μικρής διάρκειας, καθώς εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, οι επικεφαλείς της πορείας εισήλθαν εντός του κτηρίου καταθέτοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μετά από ομόφωνο ψήφισμα της συνέλευσής τους, προχώρησαν σε μικρή συμβολική κατάληψη του κτηρίου.

Οι εργαζόμενοι διαδηλωτές, αφού ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία τους, αποχωρώντας υποσχέθηκαν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.   

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments