με έναν καφέ

Και καλά, τα χρήματα που πήγαν στην περιφέρειά του για τη φιλοξενία των μετεχόντων από την ΕΕ, είχαν μία άλφα λογική. Μπορείς να την κατακρίνεις, αλλά είναι μία λογική: να δουν άλλα μέρη, να διαφημιστεί η χώρα κλπ.

Αλλά το γεγονός ότι διοργάνωσε ολόκληρο γλέντι με καμιά 200αριά καλεσμένους από την εκλογική περιφέρειά του, θεωρήθηκε [από τα αλλοδαπά, όχι από μένα] από απερισκεψία μέχρι κατάχρηση δημοσίου χρήματος.

[Σώπα καλέ, Έλληνας αιρετός που θεωρεί ότι το δημόσιο χρήμα είναι και δικό του … φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω!]

Η δεύτερη ιστορία αφορούσε την Άννα Διαμαντοπούλου, ως Επίτροπο στην ΕΕ. Σε συζήτηση για ζητήματα διαδικτύου [a.k.a. internet] η Ελληνίδα Επίτροπος φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για τη χρήση του μέσου από τους Έλληνες και μάλιστα, για να εξηγήσει στους συνομιλητές της τί εννοούσε, είπε ότι “στην Ελλάδα το αντίστοιχο του διαδικτύου είναι η πλατεία του χωριού”.

Απάντησα ότι η κα Διαμαντοπούλου και οι όμοιοί της, πολύ θα χαίρονταν εάν ίσχυε αυτό, διότι τότε θα συνέχιζαν να παραμένουν καλυμμένα τα έργα και οι ημέρες τους. Δυστυχώς για εκείνη – και για τους ομοίους της – η σχέση των νέων Ελλήνων με το διαδίκτυο είναι άριστη και η ενημέρωσή τους [μας] έχει πάψει να εξαρτάται από τα [εξαρτώμενα από τη στρόφιγγα της διαφήμισης] ΜΜΕ.

Αυτά μου τα είπε με έναν καφέ.

Την επόμενη φορά, λέω να τον ποτίσω αλκοόλ. Φαίνεται να έχει πολλά να πει.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο