Θα βγουν κι από πάνω οι συνδικαλιστές που πούλησαν την απεργία των καθ/τών.

 

 

b2ap3_thumbnail_20130530-133719.jpgb2ap3_thumbnail_2.jpg

Το παραπάνω είναι το κείμενο – απολογία – νουθεσία του Σταμούλη Θόδωρου (προέδρου της συνέλευσης της ΕΛΜΕ Αχαίας 14/5/13 ) σχετικά με την ”απεργία” της ΟΛΜΕ.

Ακολουθεί ένας σύντομος σχολιασμός μου στο παραπάνω κείμενο.

1) Ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ έχει υποχρέωση να μεταφέρει ακριβώς τη θέληση του σώματος και επιστρέφοντας να ενημερώσει.Δεν είναι ανάγκη , είναι υποχρέωση.

2) Προετοιμάζει το έδαφος για να μας πει ότι δεν πολυκατάλαβε και ότι τυχόν ”λάθη” είναι ανθρώπινα και ότι πρέπει να συγχωρούνται (μόνο όταν τα κάνει αυτός και ποτέ όταν τα κάνουν οι άλλοι).

3) Το δεύτερο ερώτημα δεν έπρεπε να τεθεί καν , γιατί οι συνελεύσεις έστειλαν αντιπροσώπους για να αποφασίσουν αν θα γίνει η απεργία ή όχι!

4) Τον στείλαμε από την Πάτρα στην Αθήνα με 95% υπέρ της απεργίας και αυτός ”κατά τη γνώμη ” του πίστευε και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ να ξανάρθει στην Πάτρα , να ξαναγίνει συνέλευση , και να ξαναπάει στην Αθήνα το Σάββατο για να γίνει νέα σύσκεψη! (Γερός Μαλάκας ! )

5) Δεν έπρεπε να επιτρέψει τη δεύτερη ψηφοφορία και να μη ψηφίσει ούτε καν λευκό , γιατί δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα από τις συνελεύσεις της ΕΛΜΕ , ούτε εξουσιοδότηση να συμμετάσχει σε τέτοια ψηφοφορία.

6) Αυτό που υπογράμμισε ο ”πρόεδρος” δεν είναι απόφαση συνέλευσης αλλά ο προτεινόμενος από την Αχαία τρόπος , για να έχει  επιτυχία η απεργία.

7) Δεν του ”υποδείχθηκε” να απέχει από τη ψηφοφορία , αλλά του έγινε σαφές ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ  σε καμιά περίπτωση  ! (όπως ακριβώς έκανε ο πρόεδρος της ‘Α ΕΛΜΕ Αιτ/νίας ).

8) Εδώ λέει τον εαυτό του βλάκα , γιατί δε σκέφτηκε τι έκανε την ώρα που ψήφιζε και ότι κατάλαβε το ”λάθος” του , μόλις ψήφισε ο πρόεδρος της Αιτ/νίας. Παρ’ όλα αυτά υπερασπίζεται τη μαλακία του και λέει ότι ψήφιζε – δεν ψήφιζε ”δε θ’ άλλαζε κάτι” !

9) Εδώ ο εκπρόσωπος , (που είναι ΣΥΡΙΖΑ ) , θυμίζει ακριβώς τον Χρυσοχοίδη. Δικαιολογεί (όπως μπορεί) τον εαυτό του και το χειρότερο είναι ότι θεωρεί δεσμευτική την απόφαση της τοπικής συνέλευσης , γιατί δεν του επέτρεψε να δει πιο καθαρά τι θα ψήφιζε και πότε !

10) Τους εντολείς του τους θεωρεί ”δήθεν αφελείς ” και ”πονηρούληδες” γιατί τον εγκαλούν στο ότι δεν εκτέλεσε την εντολή της συνέλευσης και έκανε ό,τι μαλακία του ήρθε εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι , (γιατί είχε φασαρία,γιατί ψήφισε πριν τους άλλους και δεν ήξερε ,γιατί του ασκούνταν ”ασφυκτική πίεση”,γιατί ευτελίστηκαν οι διαδικασίες,γιατί έπρεπε να ψηφίσει με ”γνώμονα την απόφαση της συνέλευσης της Τρίτης” ) ! Στην τελική και αφελείς και μαλάκες είμαστε , όσοι πήραμε μέρος και αποφασίσαμε απεργία , που στείλαμε έναν ηλίθιο και αρχί-μαλάκα να μας εκπροσωπήσει.

11) Αυτό κάνω τώρα , κατάλαβέ το , σε καταγγέλλω ευθέως !

12) Την εξυπνάδα σου ή την τακτική της κομματικής γραμμής που πήρες από τον Σκουρλέτη , την διαπραγματεύεσαι ;

13) Του προκαλούμε ”οίκτο” ρε του παλικαριού , το οποίο αθωώνεται μόνο του και δηλώνει πως τα ‘χει καλά με τη συνείδησή του που άλλο τον έστειλε η συνέλευση να κάνει και αυτός έκανε ό,τι ήθελε !

14) Οι ευθύνες σου είναι να μας κάνεις ή να μη μας κάνεις σοφότερους ρε βλήμα;

Και βέβαια θα υποστείς τις συνέπειες της πράξης σου !

Από εκεί και κάτω το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις ευθύνες σ’ όλους (καθηγητές , κόμματα , κοινωνία ) και να εμφανίζεσαι ως ο σοφός που πρέπει να σε ξανα εμπιστευτούμε.

Ένα μόνο θα πω σε ‘σένα και στους άλλους προέδρους της περίφημης συνέλευσης της ΟΛΜΕ που πούλησε τους εργαζόμενους στα σχολεία της χώρας , 

ΨΟΦΟ.-

Υ.Γ. Ο Σταμούλης Θ. ζητά πάλι την ψήφο των καθηγητών (στις εκλογές της Τετάρτης 5 Ιούνη )  που εκπροσώπησε άψογα στην ΟΛΜΕ.

b2ap3_thumbnail_a.jpg

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο