10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Απαγόρευση της διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Πειραιά

b2ap3_thumbnail_limanixwrismesazontes.JPGΑνακοίνωση από το Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο «Το Λιμάνι της Αγωνίας»:

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος απαγόρευσε την 5η Διάθεση Προϊόντων  Χωρίς Μεσάζοντες που έχει οργανωθεί για την ερχόμενη Κυριακή.

Το «Λιμάνι της Αγωνίας» καλεί τους πολίτες, τα δίκτυα αλληλεγγύης, τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης, να προασπίσουν τη διάθεση προϊόντων, στο Νέο Φάληρο, πίσω από το Γήπεδο Καραϊσκάκη,  οδός Εμμανουηλίδου την Κυριακή 2 Ιουνίου 7.30 το πρωί. Στον ίδιο χώρο θα γίνει Λαϊκή Συνέλευση με θέμα: «Κίνημα Παραγωγών-Καταναλωτών και προοπτικές» στις 11.00 π.μ.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκο, ότι οι δράσεις αλληλεγγύης, τα κοινωνικά ιατρεία, οι αντιρατσιστικές και αντιναζιστικές πρωτοβουλίες, οι διαθέσεις προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς, θα συνεχιστούν, για όλες και όλους τους κατοίκους της πόλης που η Δημοτική Αρχή Πειραιά δυστυχώς δεν εκπροσωπεί.

Πειραϊκό Δημοτικο Δίκτυο

Το Λιμάνι της Αγωνίας

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο