Ελλάς το μεγαλείο σου

Στον τόπο της μεγάλης φυγής, εκεί όπου ότι και να γίνει, οποιαδήποτε κοσμογονική καταστροφή έρθει, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο. Τα κομματόσκυλα θα συνεχίζουν να ψάχνουν για τα κουμάντα τους και θα προκαλούν το κοινό αίσθημα με τις πράξεις ντροπής τους.

Εδώ λοιπόν Ελλάς είναι το μεγαλείο σου και για πάντα τις τύχες των πολιτών αυτής θα διαφεντεύουν οι μεγαλύτεροι θρασύδειλοι, οι ικανότεροι κόλακες, οι πρωταθλητές της κυβίστησης και της κάμψης του αυχένα. Αυτοί που πάντα ξέρουν πως ακόμα και πάνω στη μεγαλύτερη μάχη, πώς να προλειαίνουν τις καταστάσεις, ώστε να είναι κερδισμένοι από τους αντιπάλους σε περίπτωση που το παιχνίδι χαθεί.

Το παιχνίδι έχει χαθεί και χάνεται συνεχώς από κινήσεις αυταρχικές, σαν αυτό που διέπραξε αυτός που αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά και από τις σπασμωδικές κινήσεις στις οποίες καταφεύγει ο λεγόμενος και πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Περιμέναμε καιρό να δούμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση όπως τη θέλαμε, χωρίς κομματικούς ταγούς, δίχως πολιτικά παιχνίδια και εξυπηρετήσεις ημετέρων. Καιρός είναι να πάρουν το μήνυμα όλοι οι εργαζόμενοι εκεί, στους οποίους σταθήκαμε και συνεχίζουμε να στεκόμαστε όλοι αλληλέγγυοι.

Τέτοιες τακτικές μόνο να διασπάσουν τη συσπείρωση μας και να δώσουν χρόνο στον αντίπαλο να ανασυνταχθεί και να μπορέσει να τρυπώσει ανάμεσα μας. Πάντα αυτός ο λαός υπέφερε από τους πιο μισητούς προδότες, αυτούς που άνοιγαν τις πόρτες και έδειχναν τον άλλο δρόμο στον εχθρό.

Αν το θέλετε έτσι, το παιχνίδι ακόμα παίζεται, έχουμε κουράγιο να ανταπεξέλθουμε και να κερδίσουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ

Υ.Γ. Στην Ελλάδα της ανάπτυξης και της δημοκρατίας τους, το όριο προφυλάκισης πλάθεται ανάλογα με το ιδεολογικό προφίλ του φυλακισμένου. Άνετα διπλασιάζεται από τους 18 μήνες του νόμου, στους 36 μήνες της βάναυσης κρατικής καταστολής. Χωρίς κατηγορία, χωρίς δίκη.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν.

Σίσυφος

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο