Η αστυνομία της Καλιφόρνια συλλαμβάνει έναν άντρα επειδή βιντεοσκοπεί κι έπειτα εκτελεί το σκύλο του

b2ap3_thumbnail_mpatsos-skilos.pngΤο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή Hawthorne της Καλιφόρνια , όταν ένας άντρας που είχε μαζί του ένα σκύλο έβγαλε το κινητό του και άρχισε να βιντεοσκοπεί τη δράση της αστυνομίας. 

Μόλις αντιλήφθηκε πως μια ομάδα αστυνομικών κινείται προς το μέρος του έβαλε το σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς οι οποίοι του ζήτησαν να γυρίσει την πλάτη για να του περάσουν χειροπέδες. Ο ίδιος χωρίς την παραμικρή αντίσταση υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών.

Όταν ο σκύλος του αντιλήφθηκε πως ο σύντροφός του βρίσκεται σε κίνδυνο άρχισε να γαβγίζει. Τελικά πήδηξε από το παράθυρο και κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς. Τότε ένας αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και εκτέλεσε το σκύλο, πυροβολώντας τον τέσσερις φορές. 

Η αστυνομία του Hawthorne εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ως πρόφαση για τη σύλληψη η παρεμπόδιση του “έργου της αστυνομίας”, ενώ αναφέρουν πως ο σκύλος πυροβολήθηκε (4 φορές) επειδή κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς.

Ένα χρόνο πριν η αστυνομία της ίδιας περιοχής είχε φυλακίσει έναν άντρα για 4 ημέρες, επειδή βιντεοσκοπούσε την δράση της.

Παρακάτω το βίντεο του συμβάντος:

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE","width":"560","height":"315"}

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=50uiOT_uSvw","width":"560","height":"315"}

Με πληροφορίες από το Photography is Not a Crime 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο