Ο πρώην κρατούμενος Χάντερ Αντνάν εκφράζει την αλληλεγγύη του στους απεργούς πείνας της Καλιφόρνια

Η πολιτική της απομόνωσης είναι ένα φθηνό όπλο στα χέρια εκείνων που ασκούν την εξουσία. Η πολιτική της απομόνωσης χρησιμοποιείται εναντίον Αμερικανών πολιτών-που είναι θύματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής τάξης ενός συστήματος που τρέφεται από  την απληστία, τις διακρίσεις και τη στέρηση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων-όπως και εναντίον  των Αφροαμερικανών και των Παλαιστινίων πολιτών που αντιστέκονται, όπως οι Sameeh Hamoudeh και Sami Al-Aryan.

Η πολιτική της απομόνωσης εκθέτει το άσχημο πρόσωπο αυτών των ψεύτικων δημοκρατιών που είναι ένοχες για την  κατοχή , την τυραννία  και την κοινωνική καταπίεση.

Οι απεργίες πείνας είναι ένα θαρραλέο βήμα και ένα πραγματικό εργαλείο, για όλους εκείνους που στερούνται των δικαιωμάτων τους, για να πολεμήσουν την  καταπίεση που υφίστανται, και ελπίζω ότι αυτοί οι κρατούμενοι θα αποκτήσουν σύντομα τα δικαιώματα  και τα αιτήματά τους. Σήμερα, οι απεργίες πείνας των Παλαιστινίων κρατουμένων εμπνέουν τους κρατούμενους, που στερούνται τα δικαιώματά τους ,να συμμετάσχουν σε απεργίες πείνας έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι θα αντιμετωπίζονται ανθρώπινα και με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Είμαι ένας πρώην διοικητικά κρατούμενος στις φυλακές της ισραηλινής κατοχής,  ο οποίος έχει υποστεί την άδικη πολιτική της απομόνωσης. Αγωνίστηκα σε μια απεργία πείνας για 66 συνεχόμενες ημέρες, κατά της πολιτικής της διοικητικής κράτησης, δηλαδή της κράτησής μου χωρίς απαγγελία κατηγορίας ή δίκη. Δηλώνω την  αλληλεγγύη μου στους  καταπιεσμένους αδελφούς μου στις αμερικανικές φυλακές και ζητώ από τον αμερικανικό λαό και  την κυβέρνηση να δώσουν ένα τέλος στην πολιτική της απομόνωσης των κρατουμένων, και να τηρήσουν  το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απαγορεύει τη συνεχή απομόνωση λόγω των καταστροφικών συνεπειών της στην ψυχική και σωματική υγεία των κρατουμένων.

Χάντερ Αντνάν

ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ:

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=sw4bgeZpgdU","width":"560","height":"315"}

 

Για τον Χάντερ Αντνάν διαβάστε επίσης: 

Ιατρική έκθεση: ο απεργός πείνας Χάντερ Αντνάν κινδυνεύει με άμεσο θάνατο

Βίντεο του απεργού πείνας Χάντερ Αντνάν μέσα από νοσοκομείο. Και ηλεκτρονική έκκληση της Διεθνούς Αμνηστίας

Ελεύθερος ο πρώην απεργός πείνας Χάντερ Αντνάν

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο