10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Οι δικαστές του εφετείου στο ρόλο του ηττημένου που σπάει ότι μπιμπελό βρει μπροστά του..

 

Σίγουρα οι περισσότεροι θα έχουν δει πολλές φορές την old time classic κινηματογραφική σκηνή, όπου ένας άντρας και μία γυναίκα τσακώνονται στο σπίτι, και επειδή η γυναίκα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα (ανδροκρατικές αντιλήψεις των σεναριογράφων γαρ) αποχωρεί ηττημένη τρέχοντας σε έξαλλη κατάσταση, αλλά στο διάβα της προς την έξοδο προκαλεί διάφορες ζημιές (σπάζει πιάτα, πετάει αντικείμενα) και κάνει ό,τι άλλο μπορεί για να ανταποδώσει και να μετριάσει έτσι την ταπείνωση της ήττας της.

Οι δικαστές του Εφετείου σήμερα, επειδή δεν είχαν μπροστά τους πιάτα και μπιμπελά για να τα εκσφενδονίσουν στους τοίχους, επέβαλλαν στον Κώστα Σακκά εγγύηση αποφυλάκισης 30.000€.

ΥΓ.: Βέβαια, και 1 εκ. ευρώ να ζητούσαν, η ξεφτίλα τους δεν μετριάζεται με τίποτα. Ήταν οι ίδιοι που τις προάλλες, τελείως αυθαίρετα, αποφάσισαν να μείνει άλλους 6 μήνες στη φυλακή. Που να ‘ξεραν οι φουκαράδες ότι αυτός ο διαολεμένος νέος θα κάνει τους πολιτικούς τους εντολείς να χεστούν επάνω τους, φοβούμενοι τις μαζικές αντιδράσεις που θα προκαλούσε τυχόν θάνατός του.

Πηγή: Spy – Jungle Report

 

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Μπαϊραμίδης
Δεν εκπροσωπώ και δεν εκπροσωπούμαι. Telegram: Bairamidis
Μετάβαση στο περιεχόμενο