10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Τρομοκρατική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας

pakistanikikoinothta1376461131.jpg

 

Τρομοκρατική επίθεση πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, την Τρίτη 13/8, σύμφωνα με καταγγελία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η ενότητα» και του ΚΕΕΡΦΑ.

Η  έφοδος έγινε με κινητοποίηση τεσσάρων περιπολικών και δέκα μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι υπάλληλοι του Δένδια κατέβασαν δέκα περίπου μετανάστες στο δρόμο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Εκείνη την ώρα η Πακιστανική Κοινότητα ετοίμαζε την ετήσια   γιορτή της που θα γίνει στην Πλατεία Κουμουνδούρου Τετάρτη το απόγευμα.

Συνεχίζονται οι βασανισμοί στην Αμυγδαλέζα

Κρατούμενος στην  Αμυγδαλέζα μετά από επίσκεψη δικηγόρου και του συγγενή του χθές χτυπήθηκε από αστυνομικούς. Του είπαν “αυτά θα πάθουν όσοι μιλάνε για το τι γίνεται στη Αμυγδαλέζα”. Το Γκουαντάναμο του Δένδια εκδικείται  τους εξεγερμένους με βασανισμούς και ελάχιστο προαυλισμό.

Η δικαστική παρωδία κατά της εξέγερσης στην Αμυγδαλέζα ξετυλίγεται στην Ευελπίδων. Η προανάκριση δεν παραπέμπει αρκετούς αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι οι «συλλήψεις» έγιναν από το σωρό. Άλλωστε οι αστυνομικοί είχαν εγκαταλείψει ομαδικά το φλεγόμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Πώς ήταν δυνατόν να εντόπισαν  τους συλληφθέντες;

Με τη βάρβαρη μεταχείριση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα σε όλους ότι θα σκληρύνει τή στάση της απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στην πολιτική των Μνημονίων, των απολύσεων, των κλεισιμάτων σχολείων και νοσοκομείων.

Διαβάστε και: Εξέγερση στην Αμυγδαλέζα

ΠΗΓΗ: ertopen

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
Μετάβαση στο περιεχόμενο