“Σβήστε τις τηλεοράσεις… ανάψτε το πάθος!”. Όλοι γήπεδο!

Η θέση μας (θα) είναι πάντα στην εξέδρα,το μόνο σημείο που τα δίνουμε όλα για την ομάδα μας. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να συμφωνήσουμε με ένα παλιότερο πανί των οπαδών της Ραβένα: “σβήστε τις τηλεοράσεις… ανάψτε το πάθος!”. Όλοι γήπεδο!

«Μια στιγμή και όλα αλλάζουν. Αποτελέσματα! Συναισθήματα! Η διαφορά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη θέση! Αλλά υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει ποτέ! Μια σταθερή παντοτινή αξία! Υπεράνω όλων! Κάτι που δεν εξηγείται με λόγια, αλλά που μιλάει στην καρδιά μας. Είναι πίστη, εμμονή, χαρά, αγωνία, πάθος. Κομμάτι της ιστορίας μας, της πόλης μας, της γειτονιάς που μεγαλώσαμε. Την επιλέγουμε από μικρά παιδιά, πορευόμαστε μαζί της και δεν την αλλάζουμε ποτέ. Είναι η ομάδα μας!»

Αυτά τα λόγια καλύπτουν το πρώτο μισό της νέας διαφήμισης της NOVA για την αθλητική σεζόν 2013-2014. Λόγια που αντικατοπτρίζουν ακριβώς τι σημαίνει για μας η αφοσίωση στην ομάδα της καρδιάς μας. Όμως, εκεί που περιμένεις να ακούσεις το “Όλοι στο γήπεδο λοιπόν. Όλοι δίπλα στην ομάδα” πέφτει το μότο της διαφήμισης “novasports: όλα για την ομάδα σου”. Όλα για την ομάδα μας από την τηλεόραση δηλαδή; Να δώσουμε τόσα λεφτά να βάλουμε NOVA αντί να πηγαίνουμε στο γήπεδο και τις εκδρομές (πού τις θυμηθήκαμε και αυτές, ε;); Δεν μας ψήνει! Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε για τέτοιου είδους διαφημίσεις, αλλά και για την εμπορευματοποίηση των αγώνων.
 
Υ.Γ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο