Γράφει ο Άκρατος <-Πάτα κλικ ντε 

Αναδημοσίευση από εδώ <-Πάτα βρε κλικ, δεν δακγάνει.

 
Άκου φοιτητάκο.
Και εγώ φοιτητής είμαι. Και εγώ τραβάω τα ίδια ζόρια με εσένα. Και μένα μου στοιχίζει η χαμένη εξεταστική. Αλλά πιο πολύ μου στοιχίζει ένα πτυχίο υποβαθμισμένο. Για τον λόγο αυτό προτιμώ να χάσω μια εξεταστική , εξαιτίας ενός αγώνα, και να έχω ένα πτυχίο αξιοπρεπές και με επαγγελματικά δικαιώματα από το να έχω μια εξεταστική ένα πτυχίο κωλόχαρτο. Δεν σε νοιάζει η ποιότητα των σπουδών σου και του πτυχίου σου; Όχι βέβαια, σιγά μην σε νοιάζουν. Εσύ το πτυχίο σου θες.


Άκου φοιτητάκο.
Δεν σε νοιάζει  που διώχνουν συμβασιούχους καθηγητές(ΠΔ 407). Εσύ θες να κάνεις μάθημα και οι απεργίες των καθηγητών  ,που τις κάνουν για να μείνουν και οι συμβασιούχοι, σου χαλάνε το πρόγραμμα. Μα χωρίς 407 πως θα έχεις ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών; Το ξέρεις ότι υπάρχουν τμήματα που στηρίζονται μόνο σε 407 ; Αυτά τα τμήματα, οι φοιτητές αυτών των τμημάτων δεν σε νοιάζουν; Όχι  βέβαια, σιγά μην σε νοιάζουν. Εσύ το πτυχίο σου θες.

Άκου φοιτητάκο.
Δεν σε νοιάζει που απολύουν τους διοικητικούς υπαλλήλους. Και για πες μου ρε εξυπνάκια ποιοι θα λειτουργούν τις τόσες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για να σταθεί ένα πανεπιστήμιο; Και δεν σε νοιάζει που απολύονται τόσοι άνθρωποι ρε; Όχι βέβαια, σιγά μην σε νοιάζουν. Εσύ το πτυχίο σου θες.

Άκου φοιτητάκο.
Ναι γελοίε ΔΑΠίτη φοιτητή, σε εσένα αναφέρομαι που σε κάθε απεργία και σε κάθε κατάληψη τρέχεις σαν σκυλάκι στα γραφεία πρυτάνεων και προέδρων τμημάτων να πάρεις γραμμή, σε εσένα μίζερο πλάσμα που αυτοσκοπός σου είναι να γλύφεις την κωλοτρυπίδα της εξουσίας για να σου πετάν ένα ξεροκόμματο γκλαμουριάς στα παρακμομάγαζα, εσένα λοιπόν δεν σε νοιάζει τίποτα πέραν της κωλάρας σου που ψάχνει να βολευτεί. Εσένα όμως γελοίε τσάτσε, μίζερο ανθρωπάκι, που εμποδίζεις αγώνες θα σε τσακίσω όπου σε βρίσκω.
Θα σε τσακίσω γιατί πέραν του ότι για το πρόσκαιρο προσωπικό σου όφελος είσαι τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια αντίστασης, είσαι και ο μαλάκας που υποθάλπτεις ναζίδες μέσα στην κωλοπαράταξή σου.

Άκου φοιτητάκο.
Για να τελειώνουμε. Είμαστε αποφασισμένοι, ανθέλληνες αριστεροί και αναρχοκομμούνια να κλείσουμε τις σχολές, να κλείσουμε τις πόρτες επικοινωνίας με Υπουργεία και Κυβέρνηση και να ανοίξουμε τις πόρτες συνδιαμόρφωσης με τα τμήματα της κοινωνίας που παλεύουν και βάλλονται. Με τους εργαζόμενους και τους μετανάστες, με τους άνεργους και τους ημιαπασχολούμενους. Με όσους αντιστέκονται στη Χαλκιδική και στα Εξάρχεια. Με όσους θέλουν μια κοινωνία ελεύθερη χωρίς καταπίεση.

Άκου φοιτητάκο.
Θα μας πεις ότι αναπαράγουμε το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης και θέλουμε οι διορισμένοι να μην πειραχθούν. Όχι βλάκα. Θέλουμε όλοι όσοι κλέψαν και κλέβουν να φύγουν από τις σχολές μας. Αλλά δεν αυτοί δεν είναι όλοι οι ΙΔΑΧ. Είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που έδινε μπόνους στον εαυτό τους. Είναι το μεγαλοκεφάλι του ΑΠΘ που έκανε δώρο κινητά σε ηθοποιούς. Δεν είναι οι καθαρίστριες και οι φύλακες. Δεν είναι οι υπάλληλοι της Μέριμνας . Δεν είναι ο συμβασιούχος 407 καθηγητής αλλά είναι ο μόνιμος που παίρνει διπλές χρηματοδοτήσεις για την ίδια έρευνα.

Άκου φοιτητάκο.
Είσαι καρκίνωμα στη κοινωνία. Ή θα φύγεις μόνος σου ή θα σε βγάλουμε με το ζόρι. Και μαζί με σένα θα βγάλουμε και όλο το συμφερτό που σέρνεις από πίσω. Τους γαλαζοπράσινους νταβάδες των σχολών μας, τους γραφειοκράτες που κοιτάνε να καβατζάρουν πολιτικές υπεραξίες και κάθε έναν που θέλει να βγάλει κέρδος πατώντας πάνω στις σπουδές μας. 

Κατάλαβες μίζερε φοιτητάκο;

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments