Γράφει ο Άκρατος< -Πάτα κλικ ντε!

Είσαι φιλελεύθερος;Είσαι κεντρώος;Είσαι μεταρρυθμιστής;Καταδικάζεις την βία από όπου και εάν προέρχεται; Είναι πάντα η βία κακό πράγμα; Είσαι σίγουρος;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτός ο κεκαλυμμένος κομπλεξικός εμετικός φασίστας, που για μια περίοδο ήταν και στο ίδιο κόμμα με τον Παναγιώταρο της ΧΑ, βγαίνει και λέει πως «το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς,προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα.» και ουσιαστικά ομολογεί πως ασκούσε ψυχολογική βία σε μια ολόκληρη κοινωνία παρέα με την κυβέρνηση για να εκβιάσει την εκλογή της Νέας Χουντοκρατίας.

Αυτή τη βία, την μαζική τρομοκρατική ψυχική βία, δεν την καταδικάζεις όμως. Δεν σε ενοχλεί. Γιατί να σε ενοχλεί άλλωστε; Εσένα πλήττει; Όχι βέβαια. Ο άλλος που δεν έχει φράγκο για φάρμακα και για νοσήλια την δέχεται. Και για πιο λόγο; Γιατί ο Άδωνις και η κυβέρνηση θέλουν να εφαρμόσουν ότι πιο νεοφιλελεύθερο και εμετικό μέτρο τους έρθει, που ακόμα και η ίδια Τρόικα δεν προωθεί.

Και τι γίνεται μετά…μετά ενοχλείσαι όταν ,όλοι όσοι δέχονται αυτή τη βία για 4 χρόνια συνεχόμενα , αντιδρούν. Τότε την καταδικάζεις τη βία. Τότε σε ενοχλεί το κοτρόνι στο μπατσοκέφαλο που φυλάει τον Άδωνι και τον κάθε Άδωνι. Τότε σε ενοχλεί το γιαούρτι στον Άδωνι που ομολόγησε πως έλεγε ψέμματα δημόσια. Και καταδικάζεις και την βία από όπου και εάν προέρχεται αλλά δεν κάνεις τίποτα να σταματήσεις την βίας της εξουσίας. Γιατί να κάνεις; Κανείς συνεπής φιλελεύθερος δεν θα έκανε κάτι να μπει τέλος στην βία που προέρχεται από την αστικοδημοκρατική φιλελεύθερης εξουσία…ή μήπως όχι;

Και τσααακ σκάει ο θεμελιωτής του φιλελευθερισμού, αυτό ο σπαστικός Άγγλος, ο εμπειριστής ντε, ο Τζον Λοκ και σου λέει ότι  «Αν ένας ηγεμόνας χρησιμοποιεί την εξουσία του εναντίον του λαού του, τότε ο λαός έχει το δικαίωμα να τον αντιμετωπίσει με Βία. Ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η παράνομη βία της εξουσίας είναι η ίδια η Βία.» διότι όπως λέει «Η νομιμοποίηση του κράτους βασίζεται στη συναίνεση των πολιτών. Όταν παραβιάζει την εμπιστοσύνη των πολιτών χάνει τη νομιμοποίησή της και οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να επαναστατήσουν».

Οπότε σύμφωνα με τον Λοκ καλά κάνω και συγκρούομαι με τα ΜΑΤ του «ηγεμόνα», καλά κάνω και συγκρούομαι με τους υπακτικούς του «ηγεμόνα» σαν και του λόγου σου, καλά κάνω και επαναστατώ λοιπόν!

Αναδημοσίευση από http://oh-bondageupyours.blogspot.gr/2013/09/blog-post_21.html

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments