Η επιστολή του Γαβριήλ Α. που έχασε την όραση από το ένα του μάτι μετά από ευθεία βολή κρότου λάμψης από ένστολο φασίστα στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι.

 cop.shoots.fascist.jpg

«Καλημέρα σας σύντροφοι και φίλοι ,

δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί δεν βλέπω καλά , μπερδεύω τα κουμπιά και το μυαλό μου ακόμα βρίσκεται σε μια σχετική σύγχυση. ‘Ήθελα απλά να σας χαιρετίσω και να σας πω ότι το ηθικό είναι ανεβασμένο και ας λένε οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά δω από το ένα μάτι. Περιμένω ακόμα ένα τελευταίο χειρουργείο για να σώσουμε άπλα το όργανο τον βολβό δηλαδή ώστε να μη χρειαστεί να το αφαιρέσουμε και αυτό . Δεν με τρομάζει τίποτα , δεν με ρίχνει τίποτα και περιμένω πως και πως να κατέβω πάλι μαζί σας στους δρόμους της φωτιάς.

Με τη πρώτη ευκαιρία θα γράψω ένα κείμενο για τα γεγονότα και τις κοινωνικοπολιτικές μου θέσεις (δεν τις έκρυψα ποτέ) απλά λίγη υπομονή γιατί για μένα πλέον η γραφή είναι ( τουλάχιστον για τώρα ) υπερπροσπάθεια από πολλές απόψεις

Την αλληλεγγύη μου στις καταλήψεις-αυτοοργανωμένους χώρους και εγχειρήματα, σε όλες τις αναρχικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες , στους συλληφθέντες μας και σε όλους τους εξεγερμένους αυτής της χώρας.

όταν έχουμε το κεφάλια μας ψηλά πάντα θα μας ρίχνουν μια σφαίρα, για να τα κατεβάζουμε, αν τα ξανασηκώσουμε έχουμε νικήσει !!!

Γαβριήλ Α»

 

αναδημοσίευση από Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

 

Διαβάστε και:

Οικονομική ενίσχυση για τον διαδηλωτή που χτυπήθηκε στο μάτι από κρότου-λάμψης

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments