Κόλαφος

 

b2ap3_thumbnail_kasid.jpg

Αποσπάσματα απο το βιβλίο του Χάρη Κουσουμβρή: Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής

τους δόθηκε εντολή από την «ηγεσία» να πάνε «μεμονωμένα» ως «αγανακτισμένοι πολίτες» να ενισχύσουν την προσπάθεια της αστυνομίας

“Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες”

“είχε κάποιον άνθρωπο που τον προστατεύει και έτσι πάγωσε η υπόθεση του Περίανδρου και δεν τον κάλεσαν για κατάθεση”

“η Χρυσή Αυγή, ένα αυθεντικό παραμάγαζο, «δεν επιβιώνει με τις ίδιες δυνάμεις, με αυτοστήριξη αλλά με έξωθεν σκαλωσιές και δεκανίκια που οι κρατικοί μηχανισμοί της διαθέτουν

“ο Παναγιώταρος είναι προμηθευτής ενδύσεως των Σωμάτων Ασφαλείας

“Το ίδιο απόγευμα αφού οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, αφέθησαν ελεύθεροι. Το πως αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς δίκη μιας και συνελήφθησαν μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου είναι άξιο απορίας. Τότε μας είπαν πως ο εισαγγελέας δεν τους απηύθυνε κατηγορίες. Απορίας άξιον είναι επίσης πως κλητευθύκαμε για κατάθεση στις 5 Οκτωβρίου του 2000 έξι μήνες μετά το συμβάν αφού ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη. Όλα αυτά είναι εύλογα ερωτήματα την στιγμή που τρία χρόνια μετά κλητευθήκαμε να δικαστούμε για αυτήν την υπόθεση”

“Εκεί στους χώρους των δικαστηρίων εξεπλάγην όταν μπροστά στα μάτια μας ο Ζαφειρόπουλος με τον Παναγιώταρο είχαν μιας λείαν εγκάρδια συνομιλία με τον προϊστάμενο της προστασίας του πολιτεύματος (βασικό κατήγορό μας στην υπόθεση Ιντερκοντινέταλ). Τόσο πολιτισμένος διάλογος τόσο εγκάρδια μειδιάσματα; Τελικά κάποιοι έδιναν και κάποιοι έπαιρναν πολύ περισσότερα απ’ ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε!”

“αμέσως μετά το μαχαίρωμα του Πάρη Χρυσού, ένας αστυνομικός τηλεφωνεί στο κινητό του Παναγιώταρου ρωτώντας τον ποιος το έκανε. (Γι’ αυτό άλλωστε η εφημερίδα Χρυσή Αυγή αναφέρει: Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο. Τώρα τι αστυνομικός έλεγχος μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου και με ποια άνεση κάποιος αστυνομικός σε παίρνει τηλέφωνο;). […] Τελικά δεν του απαγγέλθηκε καμία κατηγορία σε βάρος του, παρά την αναγνώριση του, καλύπτοντάς τον μάλιστα ο ασφαλίτης

“Η δίκη της 10ης Νοεμβρίου όπως ήταν αναμενόμενο ανεβλήθη και ορίστηκε για τον ερχόμενο Ιούνιο οδεύοντας με γρηγορότερα βήματα για την παραγραφή

Αποσπάσματα απο τις δημοσιευμένες συνομιλίες μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής.

“Α: Του λέω, αν ήμουνα, άμα οπλοφορούσα, του λέω και με σημάδευες με πολιτικά, χωρίς να μου πεις τι είσαι και έριχνα θα έφταιγα εγώ; Τέλος πάντων, μου λέει, δεν πειράζει φίλε, μου λέει, η κατάχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση. Με βγάζει, τέλος πάντων, μου περνάνε χειροπέδες , του λέω και μου κάνει να ξέρεις λέει, ότι είμαι μαζί σας λέει και είμαι πολύ στεναχωρημένος λέει γι’ αυτό που κάνω, λέει και αλλά να ξέρεις ότι είμαι αναγκασμένος. Του λέω, σε καταλαβαίνω απολύτως, του λέω. Κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα, να ξέρεις ότι κι εγώ θα το κάνω και εγώ θα στεναχωρεθώ αλλά να ξέρεις μετά ότι θα σου πω συγγνώμη.

Β: Α πολύ καλά τα είπες.

Α: Ναι, ναι. Του λέω κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα του λέω, θα στενεχωρεθώ του λέω, αλλά θα το κάνω. Και μένει κόκαλο ο μπάτσος και γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ελπίζω να υπάρχουν άνδρες, λέει σαν κι εσένα οι οποίοι θα με διατάσσουνε τότε, ε, του λέω άμα σε διατάσσω θα είναι καλό. Μπορεί να έχουμε χειρότερη σχέση.”

“Μάκης: Τίποτα θα πω τον Τσακανίκα να πούνε στον Τσακανίκα να ψάξει μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί ρε παιδάκι μου.”

“είχα βάλει στο μάτι αυτόν τον χοντρό, τον κοντό και τον είδα ξαφνικά σε συγκέντρωση στη Νίκαια του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά πάω στη Νίκαια και μου δείχνουν φωτογραφίες του. Λέω αυτός θα είναι στάνταρ και λέω αφήστε τον, θα τον γ… εγώ

“Β: Ναι, έγινε μαλακία.
Α: Και γυρνάει αυτός και λέει κατευθείαν είμαι χρυσαυγίτης. Ρε μαλάκα για τη μπάλα έγινε η φασαρία δεν έγινε από κάποιο προμελετημένο ραντεβού.
Β: Ναι, ναι, ναι τι να πω ρε μαλάκα κοίτα τι μαλακία έκανε ο άνθρωπος.
Α: Ναι, τα κατέστρεψε όλα.
Β: Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάρει στο λαιμό του και αυτούς που βρίσκονταν εκεί, θα τους πάρει στο λαιμό του.
Α: Όσοι ήταν εκεί μπορεί να πάνε για σύσταση συμμορίας.
Β: Πωπω Μαλάκα.
Α:Τα διέλυσε όλα, Όλα ό,τι είχαμε κτίσει.”

Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο, κάποια παιδιά που ήταν εκεί από την Ασφάλεια. Γιωργάρα σ’ αγαπάμε και δεν κάνουμε πίσω και είμαστε μαζί σου…”

“Β: Ρε δεν είναι καταγγελία αυτό. Καταγγελία είναι ότι βαράγανε Πακιστανούς, ότι είχανε ξύλο, είχανε βαρέσει πολίτες που δεν ήντουσαν μαζί τους ή ότι τάγματα εφόδου κάνανε ντου μέσα σε σπίτια, ότι σφάξανε τους αλλοδαπούς στο Πέραμα, ότι βαρέσανε αυτούς εδώ πέρα στο Πέραμα τους Κομμουνιστές.”

“Α: Ναι, και ας έβαλε ο ιατροδικαστής ότι δε φαίνονται σημάδια , μαλακία μας  γιατί το κάνανε πριν μας ενημερώσουνε και δεν είχαμε βάλει δικό μας ιατροδικαστή .”

“Εγώ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε εγώ δεν τον ξέρω και ο άλλος ότι είναι τρελός, δηλαδή μου ήρθε να, να πάω εκεί να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω ρε κερατά μου ποιος τους εκπαίδευσε γι’ αυτό το θέμα, ποιος του έκανε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή την στιγμή τους απαρνείσαι. Εγώ αν ήμουν στην θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα κι ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα”

 

Πλήρως χειραγωγήσιμη δικαιοσύνη, σώματα ασφαλείας με σχέση υποταγής, ιατροδικαστές που απο τύχη δεν τέθηκαν σε διατεταγμένη υπηρεσία απο τους εγκληματίες. Προσχεδιασμένα χτυπήματα και παραδοχή δολοφονιών. Οι ηγέτες αυτών των εγκληματιών αποφυλακίζονται. Ποιό στόμα θα ξανανοίξει; Ποιά στοιχεία δεν θα εξαφανιστούν; Αν υπάρξουν και άλλες δολοφονίες ποιός έχει την ευθύνη; 

Τώρα θα αναρωτιόμαστε ποιός θα είναι ο επόμενος που θα μαχαιρωθεί. Ποιός θα είναι ο επόμενος που θα δωθεί βορά στα μμε και στις θεωρίες περι άκρων. 

Σε ένα σοβαρό κράτος ο υπουργός δημοσίας τάξης που έχει ναζιστικά  σώματα ασφαλείας παραιτείται. Ο υπουργός δικαιοσύνης που διοικεί όργανα που φυλακίζουν χωρίς στοιχεια και αποφυλακίζουν με την ύπαρξη στοιχείων το ίδιο . Ο πρωθυπουργός με παρελθόν τραμπούκου που αποδεδειγμένα ψεύδεται το ίδιο. 

Στο δικό μας φερόμενο ως κράτος κοινοί εγκληματίες, δολοφόνοι, μαστρωποί, οργανωτές εγκληματικών συνδικάτων πολιτεύονται. Με χρηματοδότηση της επιχειρηματικής ελιτ και εξόφθαλμη πολιτική κάλυψη. 

Παρακράτος εγκληματιών κοινού ποινικού.

Μόνο.

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο