10 χρόνια

Tα 2 άκρα- Μια τυχαία απάντηση στο Γ. Μιχαηλίδη


Update: Εντελώς τυχαία έπεσε το μάτι σε μια ακόμα ηλίθια εξίσωση αναρχικών και ναζιστών εδώ άρα αυτό το άρθρο είναι απάντηση στην χαζομάρα του Γ. Μιχαηλίδη 

Όλοι μιλάνε για αυτά τα άκρα. Όλοι τα κατηγορούν. Όλοι λένε για την ακραία Δεξιά και την ακραία Αριστερά. Αναρωτιέμαι όμως έκατσε ποτέ κανείς να σκεφτεί σοβαρά ποια είναι αυτά τα άκρα και εάν όντως υπάρχουν ή είναι μια τεχνιτή κατασκευή πόλωσης της κοινωνίας; Όντως μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους ή είναι ψευδής σύγκριση; Μήπως αυτοί που μιλάνε για άκρα είναι τα ίδια τα άκρα; 

Ας τα δούμε λοιπόν αυτά τα άκρα.

Από την μία οι φασίστες της ΧΑ. 

Νεοναζί και πλέον αποδεδειγμένα εγκληματίες του υποκόσμου που ξυλοκοπούν κομμουνιστές συνδικαλιστές, μετά από εντολή των ντόπιων αφεντικών και εργολάβων, για να πέσουν τα μεροκάματα των εργατών στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τα οποία οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ παλεύουν να τα κρατήσουν  σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Φασίστες και τραμπούκοι οι οποίοι επιστρατεύονται από το κράτος και την ΕΛ.ΑΣ για να συμπλακούν με διαδηλωτές και μετανάστες ως «αγανακτισμένους πολίτες». Στον Αγ. Παντελεήμωνα ήδη από το  2010, η κ. Πορτάλιου, υποψήφια του δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ, σε δελτίου το Mega είπε πως οι δήθεν «αγανακτισμένοι πολίτες» της περιοχής είναι υποκινούμενοι φασίστες. 3 χρόνια μετά μαθαίνουμε η Σκορδέλη, η υπεραγανακτισμένη πολίτης Αγ. Παντελεήμωνος, που δήλωνε άνεργη, είχε 140.000 ευρώ στη τράπεζα, λίστες με ονόματα μεταναστών και τις διευθύνσεις και πολλά προϊόντα μαϊμού. Η οποία κατηγορείται για δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και που δεν έχει καταδικαστεί γιατί χρυσαυγίτης ψυχίατρος της έδινε ψευδεπίγραφα χαρτιά γνωμάτευσης που ανάγκαζαν το δικαστήριο σε αναβολές…9 τον αριθμό. 

Επίσης ήδη από το 2008 είχαμε δει χρυσαυγίτες πίσω από τα ΜΑΤ να μαχαιρώνουν αντιφασίστες διαδηλωτές. Και τότε κανείς δεν έκανε τίποτα. Μόνοι εμείς, τα «κακά αναρχοκομμούνια» φωνάζαμε πως η ΕΛ.ΑΣ και  δη τα ΜΑΤ είναι γεμάτα ναζιστές, αλλά και πάλι κανείς δεν μας άκουσε.

 Και φτάσαμε εδώ και μία βδομάδα να βλέπουμε τα κυρίαρχα ΜΜΕ να πέφτουν από τα σύννεφα συνεχώς και τα 2 κόμματα εξουσίας να πλασάρουν θεσμικό αντιφασισμό και όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι και οι απολιτίκ πολίτες να πέφτουν από τα σύννεφα. 

Ντροπή τους που τόσο καιρό έκλειναν το μάτι(με νάζι στους ναζί) στο πρόβλημα πεισματικά είτε από κομπλεξισμό, είτε από συνενοχή.

Αλλά δεν είναι μόνο οι φασίστες δεξιό άκρο. Είναι και η ΝΔ. Η ΝΔ του Σαμαρά που ζήταγε να γίνει ανακατάληψη πόλεων γιατί τις έχουν καταλάβει οι λαθρομετανάστες. Και βγαίνουν οι φασίστες και σφάζουν τα μετανάστες. Ανακατάληψη των πόλεων έκαναν με εντολή Σαμαρά. Στη Σπάρτη μάλιστα 3 φασίστες είχαν ετοιμάσει 40 μολότοφ(όχι σκέτα μπουκάλια, κανονικές μολότοφ) και όπλα για να επιτεθούν σε μετανάστες της περιοχής. Βγαίνει ο Σαμαράς και λέει πως δεν υπάρχουν θέσεις για τα ελληνάκια στα σχολεία και βγαίνουν οι φασίστες και χαρακώνουν το πρόσωπο 14χρόνου παιδιού από το Αφγανιστάν. Για να μην αναφέρω δηλώσεις Παναγιώτη Ψωμιάδη περί αδελφοποιημένης σχέσης ΝΔ-ΧΑ ή για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΧΑ όπως είπε και ο Πολύδωρας. Για να μη  πιάσουμε και τους έτερους της κυβέρνησης. Η ΠΑΣΟΚάρα δεν ήταν που διαπόμπευσε τις οροθετικές γυναίκες σαν να ήταν τεντιμπόηδες το 60; Η κίνηση αυτή του Λοβέρδου δεν ήταν που έδωσε νομιμοποίηση στο κυνήγι μαγισσών που έκαναν και οι ναζίδες; Αυτά αγαπητέ αναγνώστη μου δεν είναι ακραία;  Δεν είναι ακραίο που ένα κράτος συντηρεί μια ΕΛ.ΑΣ στην οποία ο 1 στους 2 είναι φιλοναζί; Αυτή η ακρότητα δεν σε ενοχλεί;

Και από την άλλη η Αριστερά.

Η Αριστερά που κατηγορείται ότι υποθάλπει τρομοκράτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι κατηγορίες που θέλουν την Αριστερά να στηρίζει πρακτικές όπως εκείνες της 17Ν ή της ΣΠΦ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η κοινοβουλευτική Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ(Συνασπισμός) και ΚΚΕ πάντα καταδίκαζαν την δράση αυτών των οργανώσεων ως προβοκατόρικες και αναποτελεσματικές και αποπροσανατολίστηκες. Παρ’όλα αυτά πάλι κατηγορούν αυτά τα κόμματα για υπόθαλψη τρομοκρατών.

Αλλά ας το πάω παραπέρα. Είναι το ίδιο να φονεύεις βασανιστές της Χούντας, διεφθαρμένους πολιτικούς και επιχειρηματίες που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτής της κοινωνίας και το ίδιο να δολοφονείς φτωχούς μετανάστες και αντιφασίστες με την ανοχή του επίσημου κράτους; 

Στο σημείο  αυτό να πω πως δεν συμφωνώ με την δράση της 17Ν ή της ΣΠΦ αλλά δεν μπορώ να εξισώσω την στοχευμένη βία που ασκούν στους δυνάστες του τόπου αυτού με την βία των ναζιστών που βαράνε τυφλά και μετά από εντολές.

Επίσης κατηγορούν την Αριστερά για την βία των διαδηλώσεων. Γίνεται πορεία, τα ΜΑΤ, τα οποία αποδεδειγμένα είναι φιλοναζιστικά, βαράνε απρόκλητα τους μετέχοντες στη πορεία και οι περιφρουρήσεις των μπλοκ αναγκάζονται να συγκρουστούν με τα ΜΑΤ για να προστατέψουν τους άλλους διαδηλωτές. 

Στα Πανεπιστήμια, η ίδια ιστορία πάλι. Γίνεται κατάληψη, δημιουργούνται περιφρουρήσεις των χώρων για να αποτραπούν προβοκάτσιες όπως εκείνη που είχε γίνει στη Νομική Αθηνών το 2007 όπου μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φοιτητικής παράταξης της ΝΔ και στην οποία μεγάλο μέρος της είναι επίσης φιλοχρυσαυγίτικο, επιτέθηκαν στους φοιτητές , με την συνδρομή μπράβων της νύχτας , που βρίσκονταν εντός του κτηρίου της Νομικής Αθηνών και περιφρουρούσαν την κατάληψη με απόφαση των συνδικαλιστικών οργάνων τους. Στο γεγονός αυτό οι φοιτητές αναγκάστηκαν να αμυνθούν και συνεπλάκησαν με τους ΔΑΠίτες και τους μπράβους. Για σκέψου αναγνώστη μου, ποιος υποκινεί τη βία και ποιος την ασκεί;
Οι κακοί αριστεροί;

Και πάμε τώρα στο άκρο του αριστερού άκρου. Τον αναρχικό χώρο. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες καταλήψεις, σε άδεια κτήρια, παρατημένους πανεπιστημιακούς χώρους και πάρκα. Οι καταλήψεις δεν είναι γιάφκες όπως τις χαρακτηρίζουν το κράτος και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Είναι χώροι κοινωνικής αντίστασης που δημιουργούν συλλογικές κουζίνες για όσους δεν έχουν τα προς το ζην και προτάσσουν την αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη της κοινωνίας δίχως διαχωρισμούς ανάμεσα στους ανθρώπους, είναι χώροι πολιτισμού όπου βρίσκουν χώρο έκφρασης θεατρικές ομάδες και μουσικά σχήματα που δεν θέλουν η Τέχνη να γίνει εμπόρευμα, είναι χώροι που γίνονται ζυμώσεις πολιτικού χαρακτήρα που προωθούν την ελευθερία, την ισότητα και την διαφορετικότητα. Αυτοί οι χώροι για την ακροδεξιά είναι γιάφκες. Γιάφκες γιατί μέσα υπάρχουν κοντάρια με σημαίες, αντιασφυξιογόνες μάσκες(που είναι για να προστατεύονται οι διαδηλωτές από τα χημικά ασφυξιογόνα της μπΕΛ.ΑΣ) και άκουσον άκουσον , βρήκαν μέσα σε αυτές τις γιάφκες επίσης βιβλία αναρχικού περιεχομένου, υπολογιστές, παιχνίδια, μπογιές και άλλα επικίνδυνα πράγματα όπως καρέκλες και καναπέδες. 

Συμπερασματικά λοιπόν δεν υπάρχουν 2 άκρα. Είναι μια τεχνίτη πόλωση της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Σαμαρά για να μπορέσει να τραβήξει ψήφους από τους ναζιστές της ΧΑ και παράλληλα να βρει πάτημα για να κυνηγήσει ακόμα παραπάνω όποιον αντιστέκεται στις πολιτικές που προωθεί η εξουσία. Μην τσιμπάτε. Οι φασίστες είναι το πρόσωπο της κυβέρνησης χωρίς μάσκα.

ΥΓ: Τόσους μήνες μέσα ο Σακκάς, κόντεψε να πεθάνει από απεργία πείνας. Οι ναζίδες βγήκαν στο άψε σβήσε.  Στο Βελβεντό Κοζάνης οι 4 αναρχικοί ξυλοκοπήθηκαν δεμένοι πισθάγκωνα και στερήθηκαν τροφής και νερού. Οι ναζίδες σένιοι με κινητό μέσα στα κριτήρια να στέλνουν tweetsAυτά είναι 2 καλά παραδείγματα για να δούμε ποιους πραγματικά κυνηγά το κράτος και ποιοι είναι οι πραγματικοί πολέμιοι της κυβέρνησης και ποιοι οι σύμμαχοι της.

ΥΓ2: κ. Σαμαρά είμαι εξτρεμιστής. Απορρίπτω την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το κράτος, το χρήμα ως εργαλείο, την θρησκεία σου, το έθνος σου, τη φυλή σου, τις ιδέες σου. Θα μου στείλεις τώρα και μένα ΕΚΑΜ να με συλλάβουν;

Τα φιλιά μου,
Ο Άκρατος


Αναδημοσίευση από 
http://oh-bondageupyours.blogspot.gr/2013/10/2_4.html

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο