Συνέντευξη δικηγόρου του Θ.Σ. (κατηγορούμενου για την υπόθεση Marfin) στον 98fm

b2ap3_thumbnail_thodwris2.jpgΣε συνέντευξη που έδωσε στον 98fm ο δικηγόρος Δημήτρης Κατσαρής μίλησε σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο εντολέας του Θ.Σ., για την υπόθεση του εμπρησμού της τράπεζας Marfin τον Μάιο του 2010.

Ο Δ.Κ. κάνει λόγο για στοχοποίηση από την αστυνομία, και όχι για ανακάλυψη ενόχου, αφού η κατηγορία που βαραίνει τον Θ.Σ. βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε μια ανώνυμη επιστολή που ισχυρίζεται πως έλαβε η αστυνομία. Η επιστολή αυτή κατονομάζει 3 άτομα (2 από τα οποία έχουν αθωωθεί), ενώ συμπεριλαμβάνει διάφορα άλλα στοιχεία (τηλέφωνα, αριθμούς πινακίδων οχημάτων, διευθύνσεις κλπ), που δίνουν την εντύπωση αστυνομικής έρευνας και όχι ανώνυμης καταγγελίας κάποιου πολίτη. 

Αναφέρθηκε επίσης σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News” όπου αποκαλύπτονται προσωπικά στοιχεία του Θ.Σ., αναφέροντας ότι το εν λόγω άρθρο δεν αποτελεί καμία δημοσιογραφική επιτυχία – όπως παρουσιάζεται – αλλά συκοφαντικό-πρακτορολογικό κατασκεύασμα, που έχει ως στόχο να ενισχύσει την θέση και τα λεγόμενα του προθυπουργού Αντώνη Σαμαρά οποίος δυο μέρες πριν ανέφερε ότι «θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι της Μαρφίν», ενώ παράλληλα ανέφερε ότι σκέπτονται να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας.

Κλείνοντας ανέφερε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του συγκεκριμένου κατηγορούμενου. 

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=iSwoYIHh5HQ","width":"560","height":"315"}

Πηγή συνέντευξης: 98fm

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο