Νέο πρόγραμμα OmniaTV

 

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια απο τότε που ένα βράδυ στο Floral, στην παρουσίαση του OmniaTV, είπα στον @menacius “ρε σεις να κάνω και εγώ μια θεματική;”. Απο τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι με εκατοντάδες εκπομπές, καταγραφές, ρεπορτάζ, αποστολές και συλλήψεις. Απο τη Χαλκιδική και τις πλαστικές σφαίρες στο δάσος των Σκουριών μέχρι το καράβι για τη Γάζα και το Ισραηλινό μπουντρούμι στο οποίο είχε “φιλοξενηθεί” ο @potmos. Απο την παραγωγή του “Απληστου Κέρδους” του Γιάννη Καρυπίδη μέχρι την συμπαραγωγή του “Ruins” της Ζωής Μαυρουδή και τα δακρυγόνα στους δρόμους του Κερατσινίου που ρουφήξαμε παρέα με τον @Giant_.

 

Μπαίνουμε πια στην 3η σεζόν OmniaTV η οποία ξεκινά την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου προσπαθώντας με ότι πόρους διαθέτουμε να επιλέγουμε να καλύπτουμε τα σημαντικότερα γεγονότα και θέματα χωρίς να πιέζουμε τους εαυτούς μας να είμαστε αντικειμενικοί, χωρίς να πέφτουμε στην παγίδα της “ροής”  έχοντας όμως το θάρρος να παίρνουμε θέση με πίστη στην προσπάθεια μας να ακούγεται μια διαφορετική φωνή και να καταγράφεται η άλλη πλευρά της κάθε ιστορίας.

 

Όσο για το The Barber Shop, θα είναι και αυτό εκεί για τρίτη σερί χρονιά με πρώτη εκπομπή την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, ημέρα έναρξης του προγράμματος, με θέμα (τι άλλο;) το ντοκιμαντέρ RUINS της Ζωής Μαυρουδή. Έχω εξασφαλίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Ζωής και με καλεσμένη στο στούντιο την Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου απο το περιοδικό UNFOLLOW θα επιχειρήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα της παραγωγής, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στις προβολές, κάθως και ποιά είναι η εξέλιξη της υπόθεσης των οροθετικών μέχρι τώρα.

 

Stay tuned και… Βοήθεια μας.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο