Συνέβη σε αστυνομικό τμήμα…

Αναδημοσιεύουμε την επώνυμη μαρτυρία που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο facebook. Ο ίδιος ο χρήστης Andreas Varangoulis διευκρινίζει ότι το ακόλουθο περιστατικό συνέβη στο ΑΤ Περιστερίου.

 

Στο αστυνομικό τμήμα πριν λίγο: Την ώρα που είμαι στην είσοδο φτάνουν 5-6 οχήματα της αστυνομίας, οδηγοί και συνοδηγοί πετάγονται έξω μέσα σε ζητωκραυγές, “έτσι ρε φίλε” και “πάμε γερά”, βγάζουν από πίσω καμιά δεκαριά μαύρους πωλητές παιχνιδιών και σιντί, και τους πάνε μέσα.

Ο διοικητής βγαίνει μπροστά κι ένας με πολιτικά τον ρωτάει “να σου φέρω άλλους δέκα πακ;”. Απ’ το φυλάκιο ένας αστυφύλακας με φραπέ στο χέρι μου λέει “άντε, τράβα”. Μπαίνω και χτυπάω στο ίδιο γραφείο που τους έχουν και κάθονται. Βλέπω μια τύπισσα σ’ ένα άδειο γραφείο να γελάει και να λέει “τι ‘ν’ αυτοί ρε… – που φυτρώνουν τέτοια όντα ρε πούστη μου…”, της λέω για μια επικύρωση και μου κάνει νόημα να μπω. Στο βάθος είναι καμιά εικοσαριά αστυνομικοί όρθιοι που χασκογελάνε και τρίβουν τα χέρια τους. Δυο-τρεις πατάνε με δύναμη και κλωτσάνε τις σακούλες με τα παιχνίδια στο πάτωμα, κάποια απ’ τα αυτά μισοχαλασμένα αρχίζουν να βγάζουν διάφορους ήχους και μουσικές. Τα χαχανητά δυναμώνουν.

Οι πωλητές κάθονται μαζεμένοι σε κάτι καρεκλάκια. Ανάμεσα στις ατάκες που συνέλεξα: “καλή μπάζα κάναμε”, “τώρα θα πέσει γέλιο με τους βρομιάρηδες”, “δεν σας θέλουμε στην Ελλάδα, δεν γουστάρουμε τις σκατόφατσες σας, (σκύβει μπροστά στο πρόσωπο του ενός) αν ήταν 2004 θα σας κρατάγαμε να δουλεύετε σα σκυλιά και μετά να σας γαμάμε με λοστό, αλλά αυτές οι μέρες τελείωσαν…”, “μας έχετε πιει το αίμα” κτλ. Εγώ έχω μείνει και τους κοιτάω, ο διοικητής μπαίνει μέσα, με ρωτάει τι θέλω, η τύπισσα προλαβαίνει και λέει για την επικύρωση και της απαντάει “άντε τελειώνετε γιατί έχουμε δουλειά με τους μαύρους”.

Πηγή:Left.gr

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο