10 χρόνια

Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής η προκήρυξη των νέων μέτρων

 

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της Αστυνομίας, το κείμενο της προκήρυξης, που φέρει τη «σφραγίδα» του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ελέγχεται μέχρι στιγμής ως γνήσιο παρότι έρχεται σε αντίθεση με την πάγια θέση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ε.Ο. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ», η οποία μέσω των μελών της έχει τονίσει επανειλημμένως στο παρελθόν ότι δεν θα προχωρήσει σε δράσεις οι οποίες θα πλήξουν τους αδύναμους.

Υπενθυμίζεται, ότι στην χθεσινή προκήρυξη, μεταξύ άλλων, γίνεται ξεκάθαρα λόγος για μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ, κάτω δηλαδή και από το όριο της φτώχειας το οποίο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat, ορίζεται στα 6.500 ευρώ. Με άλλα λόγια δηλαδή πιάνει ακόμη και όσους βγάζουν το μήνα μόλις 350 ευρώ.

Οι απειλές που περιέχονται στο κείμενο της προκήρυξης αφορούν ευθέως όλους τους καταναλωτές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους δημόσιους υπαλλήλους.

Η Αστυνομία επίσης ερευνά τις σχέσεις της «Ε.Ο. Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ» με πυρήνες του εξωτερικού καθώς χθες, ένα από τα βασικά μέλη της Οργάνωσης, ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε ευθαρσώς από το βήμα της Βουλής, ότι «πάλι καλά που υπάρχει και η τρόικα».

Σύμφωνα εξάλλου με τον ίδιο, η χθεσινή προκήρυξη είναι προάγγελος νέας επίθεσης μέτρων της οργάνωσης σε περίπτωση που ούτε αυτά αποδώσουν και πάλι.

theblob.gr

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο