Κατέστρεψαν το ενεχυροδανειστήριο του πρώην υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Τάσου Μητρόπουλου

b2ap3_thumbnail_enexirodanistirio-nd.jpgΠρος τα τέλη Αυγούστου είχαμε κάνει μια ανάρτηση, που την συνόδευε και ένα σχετικό βίντεο που την τιτλοφορούσαμε «Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ: Εγινα μαυραγορίτης ..για να σας βοηθήσω». Αναφερόμαστε στον αποτυχημένο υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ, και πρώην ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο που σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» «έπιασε την καλή ανοίγοντας στην Καλαμάτα και στη Μεγαλούπολη καταστήματα αγοράς χρυσού».

Στο δημοσίευμα αυτό της φυλλάδας, που μας έδωσε το ερέθισμα να κάνουμε την ανάρτηση ο τύπος φωτογραφιζόταν, προκλητικότατα με ένα τεράστιο πούρο, και το μόνο που δεν μας έλεγε είναι ότι κάνει ιεραποστολικό έργο.
Και γιατί άλλωστε να μην δήλωνε ενθουσιασμένος από την νέα του δραστηριότητα αφού όπως τόνιζε στην συνέντευξη του «πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο», σ’ αυτόν.

Στην σημερινή ειδησεογραφία διαβάζουμε:

«Εκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου στην οδό Σταδίου στην Καλαμάτα. Η έκρηξη ήταν μεγάλη και προκάλεσε ζημιές στα γύρω καταστήματα. 
Το ενεχυροδανειστήριο του παλαίμαχοι διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

Τι λέτε να εκφράσουμε την λύπη μας για την ζημιά που έπαθε ο αποτυχημένος νεοδημοκράτης πολιτευτής;

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο

undefined

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο