Τηλεφωνική επικοινωνία με τον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη από τις φυλακές Λάρισας

 

b2ap3_thumbnail_larisa.jpg

 

Καταβεβλημένος από την απεργία πείνας – αλλά αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιωματά του ως το τέλος – ο Σπύρος Στρατούλης, μιλάει στα Ημερολόγια Κρατουμένων για τα αιτήματα του, τη  στοχοποίησή του, τις συνθήκες κράτησης, την ποινικοποίηση του πολιτικού φρονήματος αλλά και τη δύναμη της αλληλεγγύης.

 Ο Σπύρος Στρατούλης εκφράζει τη συγκίνησή του για τη συγκέντρωση  που έγινε έξω από τις φυλακές της Λάρισας, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, κατά την οποία πάνω από 200 αλληλέγγυοι από όλη την Ελλάδα μαζεύτηκαν κάτω από το παράθυρο του κελιού του Σπύρου για να φωνάξουν συνθήματα και να του διαβάσουν μηνύματα συμπαράστασης  συγκρατουμένων του.

Με μεγάλη συγκίνηση επίσης, μιλάει  ο Σ. Στρατούλης για την απόφαση που πήρε ο συγκρατούμενός του, Ραμί Συριανός,  να ξεκινήσει απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του. (Έναρξη απεργίας πείνας του Ράμι Συριανού, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Σπύρο Στρατούλη)

Ο Σπύρος Στρατούλης ξεκίνησε απεργία πείνας στις 11 Νοεμβρίου, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του για την γνωστή υπόθεση «Εγκληματική Οργάνωση Στέκια Θεσσαλονίκης» και να αρθεί η απαγόρευση των αδειών εξόδων του.

                                            {"video":"https://www.youtube.com/watch?v=-GVHmGXLLz0","width":"800","height":"450"}

 

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο