Για τον πυροβολισμό στα Εξάρχεια

[Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org]

Πρίν ξεκινήσω την περιγραφή του γεγονότος θα ήθελα να αναφέρω τους λόγους που δεν κινήθηκα νομικά. Αρχικά δηλώνω αναρχικός-αντιεξουσιαστής. Άρα η συνειδησή μου δεν εκαπατάται από νομικές διαδικασίες. Οι μαχητές της ελευθερίας πρέπει να χαράζουν μια ξεκάθαρη γραμμή απέναντι στο σύστημα και τα “προνόμια” που μας παρέχει.

Στην παρακάτω ανάλυση του γεγονότος (που συνέβη 2 μέρες πριν απ’ την επέτειο της δολοφονίας του συντρόφου Α. Γρηγορόπουλου) θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα αυτής της επίθεσης, γιατί όπως είπα και πριν, η γραμμή είναι χαραγμένη και απέναντι βρίσκεται ο εχθρός.

Το βράδυ της 4ης Δεκέμβρη ενώ βρισκόμουν στην περιοχή των Εξαρχείων, μαζί με κάποιους συντρόφους αντιλαμβανόμαστε ότι μας ακολουθούν 3 ασφαλήτες κοντά στην Μπενάκη και Ερεσσού. Μετά από μια γρήγορη συννενόηση μεταξύ μας, τους πήραμε στο κυνήγι και τους τραμπουκίσαμε. Οι 2 έτρεξαν στην Δερβενίων προς Ζωοδόχου Πηγής ενώ ο 3ος προς Ερρεσού, για να βγει και αυτός προς Ζωοδόχου πηγής.

Καθόλου έκπληκτοι βλέπουμε τους 2 να στρίβουν Βαλτετσίου προς Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή ακριβώς στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται μόνιμα εκεί. Καθώς γυρνάμε προς τα πίσω, βλέπουμε τον 3ο ασφαλίτη και του φωνάζω «Που θα πας κωλοασφαλήτη τώρα;». Ξαφνικά αντικρύζω ότι κρατάει όπλο σε ευθεία βολή και μου φωνάζει «Έλα’ δω να σε γαμήσω», σημαδεύοντας με στο στήθος. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα οπλίζει, και του φωνάζω «Τι θα κάνεις; Θα με πυροβολήσεις;». Η απάντηση ήταν ένας πυροβολισμός στο πόδι μου. Όμως εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι με πέτυχε, αλλά στην σκέψη πως η επόμενη θα μπορούσε, άρχισα να τρέχω προς την πλατεία όπου τελικά διαπίστωσα πως έχω τραυματιστεί.

Θεωρώ πως αξίζει μια τέτοια πληροφορία να μαθευτεί, όχι για να σκορπίσει τον φόβο, άλλα την οργή.

Δεν κολώνουμε πουθενά και να ξέρουν καλά πως δεν λυγίζουμε ούτε με σφαίρες. Επίθεση πρώτα και πάντα, με κάθε τρόπο και μέσο, σε κράτος και τα τσιράκια του.

Ραντεβού σήμερα (6/12) και κάθε μέρα στους δρόμους.

Η σφαίρα θα επιστραφεί στους ηθικούς και νόμιμους αυτουργούς.

Δύναμη στα αλάνια που κατηγορούνται για την υπόθεση του Βελβεντού και της Ν. Φιλαδέλφειας.

Μ.Κ.

b2ap3_thumbnail_1.pngb2ap3_thumbnail_2.pngb2ap3_thumbnail_4.png

 

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

3 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
3 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο