Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη

b2ap3_thumbnail_filakes32434.jpgΘεσσαλονίκη, 11η Δεκεμβρίου 2013

Εμείς, συνήγοροι διορισθέντες στη ποινική προδικασία που αφορά την άσκηση δίωξης σε βάρος υποτιθέμενων μελών της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης «Στέκια Θεσσαλονίκης», σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου που θα λάβει χώρα στη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στον έβδομο όροφο της οικοδομής επί της οδού Μοσκώφ 1 και Φράγκων, ημέρα Παρασκευή, 13η Δεκεμβρίου, ώρα 13:00 μ.μ., προκειμένου να γίνει ενημέρωση από εμάς σχετικά με την απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο φυλακισμένος Σπύρος Στρατούλης από την 11η Νοεμβρίου, δηλαδή εδώ και τριάντα ημέρες, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό για την απόδοση κατηγοριών σε βάρος του, στα πλαίσια της ανωτέρω ποινικής υπόθεσης.

Ο απεργός πείνας διεκδικεί την έκδοση απαλλακτικού βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το οποίο είναι αρμόδιο να κρίνει στο παρόν, εάν ο ανωτέρω απεργός και οι λοιποί συγκρατηγορούμενοί του, θα παραπεμφθούν ή όχι, σε δημόσια δίκη και ζητά την επαναχορήγηση των αδειών εξόδου που λάμβανε εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή της Λάρισας όπου βρίσκεται και που διεκόπησαν στα πλαίσια της ποινικής εκκρεμότητας που τον βαρύνει.

Στην ανωτέρω συνέντευξη τύπου θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν επίσης, ο Μανώλης Λαμτζίδης, δικηγόρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Σ.Θ., εκπρόσωπος του Νομικού Παρατηρητηρίου για τα δικαιώματα των κρατουμένων και θα αναγνωστεί σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κωνσταντίνα Κάτσια, δικηγόρο, τηλ. επικ. 6936991608, 2310515753 ή με την Αικατερίνη Τάτση, δικηγόρο, τηλ. επικ. 6978303268.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Κάτσια

Βάνα Ζαφειροπούλου

Γιάννης Ιερόπουλος

 

 

 

 

undefined

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Μετάβαση στο περιεχόμενο