Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι δεν έπεσε κανένα καπέλο από τους δράστες της ληστείας της Πάρου

Βασική «ένδειξη» που οδήγησε στην διαπόμπευση και την στέρηση ελευθερίας του Τάσου Θεοφίλου, με τον κίνδυνο να φυλακιστεί ισόβια, ήταν το υποτιθέμενο καπέλο που βρέθηκε σύμφωνα με την αστυνομία σε απόσταση ενός μέτρου από το πτώμα του ταξιτζή που επιχείρησε να αποτρέψει την ληστεία της τράπεζας.

Από την πρώτη στιγμή ο Τάσος Θεοφίλου υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την ληστεία δηλώνοντας ότι η μοναδική ένδειξη που τον εμπλέκει (το καπέλο), φαίνεται να είναι «φυτευτή».

Αυτό τελικά αποδεικνύεται, αφού φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν το ασθενοφόρο παραλάβει τη σορό του ταξιτζή και πριν η αστυνομία συλλέξει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, δείχνουν ότι δεν υπήρξε κάποιο καπέλο.

Οι 20 φωτογραφίες προέρχονται από φωτογράφο που βρέθηκε στην περιοχή και φωτογράφισε τόσο το σημείο όσο και διάφορες άλλες λεπτομέρειες (κάλυκες, γυαλιά, κινητό κλπ) που σχετίζονται με τη συμπλοκή, στις οποίες όμως δε συμπεριλαμβάνεται το καπέλο που ισχυρίζεται ότι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. σε απόσταση ενός μέτρου από τη σορό.

Το φωτογραφικό υλικό κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ παρά τη σημασία του δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω καπέλο ακολούθησε μια ύποπτη διαδρομή μέχρι να φτάσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αφού βάσει εγγράφων φαίνεται κάποια στιγμή να βρίσκεται ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Πάρο.Οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι υπήρξε σκευωρία σε βάρος του Τάσου Θεοφίλου, ενώ αφήνουν έκθετη την αστυνομία, δεδομένου ότι υπάρχουν ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην υποψία ότι στη ληστεία συμμετείχαν τουλάχιστον συνεργάτες αστυνομικών.

b2ap3_thumbnail_Paros-meta-listeias1.pngb2ap3_thumbnail_Paros-meta-listeias2.pngb2ap3_thumbnail_Paros-meta-listeias4.pngb2ap3_thumbnail_Paros-meta-listeias5.pngb2ap3_thumbnail_Paros-meta-listeias6.png

Σημείωση: Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες που απεικονίζουν το πτώμα του ταξιτζή στο σημείο χωρίς να φαίνεται κάποιο καπέλο. Ωστόσο επέλεξα να δημοσιεύσω μόνο δυο που καλύπτουν πλήρως τις οπτικές γωνίες, καθώς επιπλέον φωτογραφίες δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες της ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη με τον Τάσο Θεοφίλου, σχετικά με την δίκη του και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει (ηχητικό)

Ξεκινάει η δίκη του Τάσου Θεοφίλου – Μια κακοστημένη σκευωρία της αντιτρομοκρατικής

Η αντιτρομοκρατική προκάλεσε άφθονα γέλια στη δίκη του Τάσου Θεοφίλου

Προσπάθεια ενοχοποίησης του Τάσου Θεοφίλου, με την ευγενική χορηγία της Alpha Bank

Για τον Τάσσιο Θ.

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο