Διεκόπη η απεργία πείνας-δίψας των αναρχικών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού [Ενημερωμένο]

Διεκόπη η απεργία πείνας- δίψας που είχαν ξεκινήσει αναρχικοί κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από την εκδικητική τους δίωξη όταν αντέρασαν στην προκλητική συμπεριφορά του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιάννη Μυλωνά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι συμφώνησαν τελικά να μεταφερθούν στην πτέρυγα Δ’ καθώς όπως τους ενημέρωσαν δεν ήταν δυνατή η επιστροφή τους στην Πτέρυγα Α’ εξαιτίας της αρνητικής στάσης των αρχηγών από διάφορες “κλίκες” της φυλακής που ελέγχουν την πτέρυγα.

Εκτός από τα άτομα που υπέστησαν δίωξη, συναινετικά θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι αναρχικοί κρατούμενοι (πλην των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς») προκειμένου να μην σπάσει η κοινότητά τους.

 



Ακολουθεί το κείμενο που δημοσίευσαν στο Athens IMC


Σήμερα, βράδυ 15/12 διακόψαμε την απεργία πείνας και δίψας αφού καταφέραμε να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, δηλαδή τη διατήρηση της κοινότητάς μας.
Με την κίνησή μας αυτή αντισταθήκαμε στην προσπάθεια της υπηρεσίας να μας διασπάσει και ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχτούμε καμία απόπειρα προσβολής της αξιοπρέπειας μας.
Όσον αφορά την επιλογή της ΄Α πτέρυγας ως αίτημα έγινε μόνο και μόνο για να διασφαλιστούμε απ’ το ενδεχόμενο να μας πάνε όλους μαζί σε πτέρυγα απομόνωσης. Κατά τη διάρκεια της απεργίας πληροφορηθήκαμε ότι το πρόβλημα της υπηρεσίας σχετικά με τη επιστροφή μας στην ΄Α πτέρυγα είναι η αρνητική στάση άλλων κρατουμένων. Αφού οι ίδιοι αρχηγοί των κλικών που ελέγχουν την πτέρυγα το επιβεβαίωσαν στους συντρόφους μας, καταλήξαμε ότι δε θέλουμε να επιστρέψουμε σε μια ευνοημένη πτέρυγα ειδικά από τη στιγμή που η ρηξιακή τακτική που ακολουθούμε σε σχέση με τους ανθρωποφύλακες, διασαλεύει την ησυχία, τη βολή και τα προνόμια, το βασικό μέλημα των περισσότερων κρατουμένων.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο με όλα τα τεκταινόμενα

Υ.Γ. Οι φωνές και τα συνθήματα των συντρόφων μας κράτησαν συντροφιά, διαρρηγνύοντας την απομόνωση των πειθαρχείων, ενώ οι φλόγες της επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα μας ζέσταναν την καρδιά.

 
Δημήτρης Πολίτης

Γιάννης Μιχαηλίδης

Φοίβος Χαρίσης

Αργύρης Ντάλιος

Γιώργος Καραγιαννίδης

Μπάμπης Τσιλιανίδης

Γρηγόρης Σαραφούδης

b2ap3_thumbnail_fylakes-koridalou.jpg




 

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο