Έκτακτη είδηση-Η Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε τα γραφεία της ΝΔ

Έκτακτη είδηση.

Χιλιάδες κομμουνιστές αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν την στρατιωτική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Συγγρού. Η μάχη ήταν σφοδρή. 

image

03-08 Γενάρη 2014: Βομβαρδισμός των γραφείων της ΝΔ από Σοβιετικά πυροβόλα και εκτοξευτές ρουκετών «Κατιούσα» (Katyusha), παράλληλα ξεκινά η επίθεση του 1ου και 2ου Λαφαζανικού Μετώπου.

09-10 Γενάρη 2014 : Οι βομβαρδισμοί των γραφείων της ΝΔ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ ο Σαμαράς από τις 16 Ιανουαρίου 1945 βρίσκεται στο καταφύγιό του στα υπόγεια της Βουλής με το επιτελείο του, τους πιστούς ακολούθους του και τη σύζυγό του.

11 Γενάρη 2014: Ο Σαμαράς αναλαμβάνει ο ίδιος τη στρατιωτική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας. Αποφασίζει την οχύρωση των γραφείων.Τα γραφεία της ΝΔ χωρίστηκαν σε 8 τομείς άμυνας. Ο έλεγχος των 7 εσωτερικών τομέων ήταν υπό τις διαταγές του στρατηγού Σίμου Κεδίκογλου, ενώ τον 8ο είχε αναλάβει ο υποστρατηγός την ΟΝΝΕΔ, Παπαμιμίκος. Οι μόνες διαθέσιμες δυνάμεις για την υπεράσπιση των γραφείων είναι η 18η και η 20η μεραρχία Γρεναδιέρων που αποτελούνταν από ακροδεξιούς εθελοντές, η τεθωρακισμένη μεραρχία της Ντόρας Μπακογιάννη που αποτελούνταν από φιλέλεδες εθελοντές, ένα τάγμα πεζικού της διαλυμένης μεραρχίας του Β.Πολύδωρα, κατάλοιπα της μεραρχίας Καραμανλή ενώ παράλληλα με αυτές τις δυνάμεις, υπήρχαν 8 τάγματα χαμηλής μαχητικότητας της Εθνοφυλακής και μερικές χιλιάδες πλημμελώς εξοπλισμένων μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

12 Γενάρη 2014: Οι προφυλακές των Ανταρτών βαδίζουν μέσα στα γραφεία της ΝΔ, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εισβολή των οκτώ στρατιών του Τσίπρα και των 7 στρατιών του Βίτσα. Οι Αντάρτες της Κομμουνιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχονταν σε 1.285.000 στρατιώτες, 14.600 πυροβόλα και 2.130 τανκς. Συντρίβει τις δυνάμεις των 5 πρώτων τομέων άμυνας του στρατηγού Σίμου Κεδίκογλου, το 3ο σώμα τεθωρακισμένων του στρατηγού Δένδια με αποτέλεσμα να προελάσει 60 δωμάτια των γραφείων μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

13 Γενάρη 2014: Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους εναπομείναντες υποστηριχτές της καθώς και τον αρχηγό των Ανταρτών, Τσίπρα, να σταματήσουν την πολιορκία γιατί είναι πρόθυμη να παραδοθεί με προϋπόθεση την παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Ο Τσίπρας αρνείται,εξαπολύει επίθεση με όλες του τις δυνάμεις και τελικά εγκαθιδρύει τη πρώτη κομμουνιστική πολιτεία της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια με υπαρχηγό τον Νάσο Θεωδορίδη, ο οποίος στέλνει στα γκούλαγκ όλους τους φιλοευρωπαϊστές ΣΥΡΙΖΑίους.

(To κείμενο είναι φανταστικό με στόχο τη σάτιρα, αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της ΝΔ ενάντια στη Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ)

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο