ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΣΙΠΡΑ-«Είμαι βουδιστής»

 

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος.

Δικαίωμα του.
Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

Ο κύριος Τσίπρας μία ώρα μετά την ανακοίνωσή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας έκανε δηλώσεις αποκλειστικά στο omniatv.com για το ζήτημα αυτό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας παρέθεσε τους 8 λόγους που αποφάσισε να ασπαστεί τον Βουδισμό και είναι κάτωθι:

1) Του αρέσει πολύ το άρωμα από τα λιβάνια και τα σμύρνα που καίνε οι Βουδιστές κατά τη διάρκεια των προσευχών τους. Ειδικά το βότανο sativa, όπως λέει ο ίδιος, τον στέλνει σε άλλους κόσμους.

2) Λατρεύει την κουζίνα των βουδιστών μοναχών, την οποία γεύτηκε σε ένα ταξίδι του στην Κίνα. Εκεί που διάβαζε τα γραπτά του Mao Ze Dong ήρθε ένας μοναχός βουδιστής και του πρόσφερε ακρίδες με μέλι τις οποίες λάτρεψε.

3) Ο Βουδισμός είναι ταυτόσημος με την Αριστερά και αυτό διότι η αλληλεγγύη είναι κοινό πρόταγμα και των 2 αυτών ρευμάτων.

4) Του αρέσουν πολύ τα ρούχα που φορούν οι μοναχοί καθώς είναι λειτουργικά. Επιτρέπουν στα καλαμπαλίκια του να αερίζονται όταν του τα πρήζουν οι σύντροφοί του στο Πολιτικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ή τα δημοσιεύματα τα οποία στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία.

5) Γιατί ο Βουδισμός προτάσσει την αγάπη και την φιλία και θέλει μέσω της φιλίας να προσεγγίσει τους ναζί και να τους αγαπήσει ό,τι έχουν και δεν έχουν. Να τους αγαπήσει το σπίτι, τα ιερά και όσια.

6) Γιατί μικρός είχε δει μια παράσταση των μοναχών Shaolin και από τότε ήθελε να μάθει και αυτός να κάνει κόλπα Kung-Fu για να μην του λένε διάφοροι αναρχικοί πως είναι φλώρος στις πορείες επειδή με το πρώτο δακρυγόνο έτρεχε σαν τσίταχ.

7) Γιατί στο μέλλον, εκτός από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Κομμισιόν της ΕΕ, θέλει να γίνει και Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικό Κόμματος της Κίνας και ο βουδισμός ήταν ένας τρόπος να έρθει σε πολιτισμική επαφή με τον κινέζικο λαό.

8) Γιατί θεωρεί πως ο βουδισμός μπορεί να ενώσει όλους τους ανθρώπους όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ένωσε ΠΑΣΟΚους, Κομμουνιστές, Αριστερούς και μικροαστούς νοικοκυραίους κάτω από την σκέπη της Αγάπης.

(To κείμενο είναι φανταστικό με στόχο τη σάτιρα, αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της ΝΔ για τα θρησκευτικά πιστεύω του Αλέξη Τσίπρα και γράφτηκε από τον Άκρατο)

 

 

 

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο