Ρομά έδειραν δύο μπάτσους, συνελήφθησαν εννέα άτομα

Δύο μπάτσοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο χθες το βράδυ, όταν ήρθαν στα χέρια με ρομά που έκαναν γλέντι και αντάλλαξαν γροθιές και χτυπήματα…

Δείτε τι έγινε και θαυμάστε συμπτώσεις!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις έντεκα χθες το βράδυ στην οδό Μητροπούλου, στην Τούμπα. Ρομά έκαναν γλέντι στο σημείο και οι γείτονες (!!!!)  κάλεσαν την αστυνομία για ηχορύπανση. Περιπολικό με  μπάτσους πήγε εκεί, έκαναν συστάσεις και   αποχώρησαν.

Ένα μισάωρο μετά, από το σημείο όπου γινόταν το γλέντι πέρασε ένας μπάτσος εκτός υπηρεσίας (!!!). Είχε σχολάσει και κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Οι Ρομά τον αντιλήθφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τότε, άλλοι τρεις μπάτσοι που επίσης ήταν εκτός υπηρεσίας και καθόταν στο μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας, είδαν το περιστατικό και έσπευσαν να τον βοηθήσουν (!!!!)

Ολοι μαζί ήρθαν στα χέρια και αντάλλαξαν γροθιές και χτυπήματα. Από τη συμπλοκή οι δύο μπάτσοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο χώρο έσπευσαν κι άλλοι μπάτσοι με αποτέλεσμα να προσαχθούν 20 Ρομά, από τους οποίους οι 9 συνελήφθησαν. Με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

(περίεργη γειτονιά εκεί πέρα !)

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο