10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Παραπλανημένε από φασίστες άνθρωπε

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τους γαβγίζοντες ελληναράδες και λοιπούς κακομοίρηδες, με άδειες ζωές όταν δεν μηρυκάζουν, να διαλαλούν συνθήματα όπως το “έξω οι ξένοι από την Ελλάδα μας”, “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” κλπ

Σήμερα έχουμε την Ουκρανική εκδοχή του Ελληνικού μηρυκασμού.

Οι “περήφανοι” για την “Ουκρανικότητα” τους  ναζί  διαλαλούν ως άλλοι Έλληνες πατριώτες, ναζί, εθνικιστές (διαλέχτε και πάρτε) την βούληση τους να πετάξουν έξω από την χώρα  διάφορες μειονότητες, μεταξύ των οποίων και την Ελληνική.

Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο είσαι κάποιος αφελής συμπολίτης που πίστεψες σε ναζιστικού τύπου κοσμοθεωρίες , εκφρασμένες είτε από κοστουμάτους του ΛάΟΣ , είτε από καράφλες της Χρυσής Αυγής, τώρα καταλαβαίνεις πως αυτά που ενδεχόμενως να ήθελες να κάνεις στους άλλους, σήμερα έρχονται οι άλλοι να κάνουν σε σενα, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα δικά σου επιχειρήματα “ουκρανική ψυχή”,”ένδοξοι προγόνοι”,”αλλοιώση του εθνικού ιστού από τους μετανάστες”.

Αν είσαι λογικό ον, πρέπει τώρα να καταλβαίνεις πως “ζωή έτσι δεν γίνετε”.

Σήμερα θα διώξεις τους Αλβανούς , αύριο όμως θα σου διώξουν αυτοί τους βορειοηπειρώτες

Με λίγα λόγια ,  είτε με εθνικιστικό καθεστώς, είτε με αστικοδημοκρατικό , πρόσεξε ποιοι βγαίνουν οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι.

Αν δεν είσαι ντοπαρισμένος δεν θα αργήσεις να καταλάβεις πως οι πλούσιοι παραμένουν πλούσιοι, ενώ οι φτωχοί παραμένουν φτωχοί.

Παρ όλα αυτά αν όλα τα παραπάνω δεν σε αγγίζουν, ούτε στο ελάχιστο , τότε δεν αφήνεις κανένα περιθώριο στον αντιφασισμό από το να σε αντιμετωπίσει(ω ναι υπάρχει και  αυτός, οι εθνικιστές πατριώτες , φασίστες, ναζί  αν και θα το θελαν δεν “παίζουν”μόνοι και χωρίς αντίλογο )

Γιατί στο τέλος….ο λαός τους φασίστες τους κρεμά

 

ακολουθούν δυο φώτογραφίες

η μια του Μοσουλίνι όταν μεσουρανούσε και καταπίεζε τον λαό του και τους άλλους λαούς

b2ap3_thumbnail_2_20140227-202915_1.jpg

και η δεύερη όταν ο λαός του τον πήρε χαμπάρι και ξεσηκώθηκε εναντίων του

b2ap3_thumbnail_1_20140227-202956_1.jpg

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο