Εκδήλωση της ομάδας U4 Kenya στον πολυχώρο τέχνης Βρυσάκι, για τις εμπειρίες τους σε σχολεία του Ναϊρόμπι

Η ομάδα U4 Kenya υπό την αιγίδα του Προξενείου της Κένυας και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Sophia Foundation θα παρουσιάσουν στις 15 και 16 Μαρτίου στον πολυχώρο τέχνης Βρυσάκι τις εμπειρίες τους από την επίσκεψή τους σε σχολεία του Ναϊρόμπι.

Μία κοινωνιολόγος, δύο ψυχολόγοι και μία δικηγόρος ένωσαν τις διαφορετικές επαγγελματικές τους εμπειρίες και τις διαφορετικές προσωπικότητές τους για να παρουσιάσουν την εμπειρία από την επίσκεψή τους στο Ναϊρόμπι τo Μάιο του 2013. Η ομάδα ταξιδέψε στην Κένυα προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαπολιτισμικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολεία της Ναϊρόμπι και από το ταξίδι αυτό προέκυψαν πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και παιδικές ζωγραφιές, τις οποίες θέλουν να μοιραστούν με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, φιλοδοξώντας, να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η προσφορά είναι τρόπος ζωής.

 Στο χώρο θα πωλούνται αυθεντικά αφρικάνικα χειροποίητα αντικείμενα όπως κούκλες από αφρικάνικα υφάσματα και ποδιές κουζίνας, πέτρινα ιπποποταμάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, ρούχινα ζωάκια και πολλά άλλα.

Επίσης, το αφρικάνικο συγκρότημα ‘African Voice’ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς Κενυάτικους χορούς.

 

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σε μη προνομιούχα σχολεία και ορφανοτροφεία στην Κένυα.

Πού: Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα

Πότε: 15 & 16 Μαρτίου 2014

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.3210179

Ώρα: 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο