Μπάτσοι των ΜΑΤ με ναζιστικά σύμβολα της Χρυσής Αυγής.Να τους χαίρεστε.

 

Ο κόσμος το ‘χει τουμπανο και ο κ. παπουτσής… αλλιώς δεν γίνεται να είναι εκεί που είναι.

Τέσσερις μπάτσοι των ΜΑΤ με νεοναζιστικά σύμβολα και εθνόσημα μαζί … φιγουράρουν παρακάτω. Πρόκειται για μπάτσους που χτύπησαν λυσσασμένα στις 11 Μάη 2011 την πορεία διαμαρτυρίας στην Πανελλαδική απεργία ξυλοκοπώντας δεκάδες διαδηλωτές/τριες χτυπώντας δολοφονικά και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά στο κεφάλι τον σ. ΓΚ και συλλαμβάνοντας άλλους φορτώνοντας τους τσάντες και μπουκάλια μολότοφ με τη γνωστή πια μέθοδο «Ένα δωράκι από μας»

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Πανελλαδική απεργία 11 Μάη 2011. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289018

(SOS) Υλικό που ισως να βοηθήσει τον νεαρό που συνελήφθει στην πορεία και προφυλακίστηκε.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1290625

Η τετραδο-μπατσοπουλιαδα που είναι στις παρακάτω φωτογραφίες… δοξάζει το νεοναζισμό και τη συμμορία της Χρυσης Αυγής και των τσοπανόσκυλων του Καρατζαφερη τιμώντας το φασισμό με αυτοκόλλητα και χαρακτικά, όχι βέβαια σε άμεσα εμφανή σημεία αλλά σε σημεια κρυφά του κράνους, όπως κοντά στο κλείσιμο της προστατευτικής ζελατίνας. Όταν κουμπώνουν δεν φαίνονται. -Ο ένας, εχεί έχει σχηματίσει το ss δίπλα στο Ελλάς επίσης πανω στο κράνος

-Ο άλλος, εχει κολλήσει σηματάκι με το μολών λαβε σε εσωτερικό σημείο στο κράνος.

-Ο τρίτος έχει χαράξει ένα AVE… πάλι πάνω στο κράνος.

-Και ο τέταρτος από την ίδια διμοιρία κοτσάρει και ένα εθνόσημο με την ελληνική σημαια για να θυμόμαστε το ποιηματάκι « Της πατρίδος μου η σημαία ….» μαζί με τα γαλόνια, αλλά χωρίς αριθμό.

Ανάλογες μπατσοομάδες με φασίστες διμοιρίτες και μάλιστα με ονοματεπώνυμο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστυνομικές επιχειρήσεις του Υπουργείου των μπάτσων.

Πριν λίγες ημέρες. Πανεκπαιδευτικό 22 Σεπτέμβρη 2011 (Δαρείος Λυκιαρδόπουλος. (Μάρτυρας υπεράσπισης ουσιαστικά της Χρυσής Αυγής και των συμμοριών της, στη δίκη φασιστών για την δολοφονική επίθεση στον Κουσουρή που ξυλοκοπήθηκε από φασισταριά με τη βοήθεια των ΜΑΤ) https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1335501#1335504

Έτσι για την ιστορία Δεν ξεχνιέται ευκολα το χαραγμένο ss στο κρανος ενός άλλου ΜΑΤατζή… που για το υπουργείου πολίτη τρομάρα τους ήταν λέει το όνομα του αστυνομικού χαραγμένο με την ανάλογη γραμματοσειρά. Τον λένε…δλδ… Χρυssή αυγή. ?

Και πιο νωπά στην μνήμη η 27η Ιουνη οπου είδαμε τα φασισταριά της ΕΘΕΛ, βλέπε μαύρο κρίνο κρατοντας μαχαίρια και λοσταρια, να φυγαδεύονται και να προστατεύονται από διμοιρίες των ΜΑΤ και ασφαλίτες και μετα να τα λένε φιλικά στα πεζούλια της βουλής.

«Ο Λαός δεν ξεχνά τους φασίστες του κρεμά» Για να το χετε στο μυαλό σας κύριοι των ΜΑΤ και εσείς κκ παπουτσή, το παλιό σύνθηματάκι. Είναι διαχρονικό.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments