Απονομή βραβείων του 5ου Διεθνoύς Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Ειρήνη Είναι”

 

b2ap3_thumbnail_shmakosmosnew.jpg

Ο διεθνής οργανισμός «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» σε συνεργασία με το Γραφείο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλεί στην παρουσίαση των 74 καλύτερων φωτογραφιών του 5ου Διεθνή Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι», που το 2013 είχε θέμα «τα δικαιώματα των παιδιών». Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και των διακρίσεων των 10 νικητών από την Ελλάδα αλλά και 6 από το εξωτερικό (Κύπρος, Τουρκία, Τσεχία), ανάμεσά τους και μαθητές κάτω των 16 ετών, που διακρίθηκαν στην ειδική κατηγορία του διαγωνισμού. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου, στην αίθουσα του Γραφείου Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (είσοδος από Σόλωνος), και ώρα 18:00 – 21:00.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου οργανισμού «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία», με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 φωτογράφων από 61 χώρες, ενώ το σύνολο των φωτογραφιών που κατατέθηκαν ξεπέρασε τις 800. Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού δέχθηκε περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες. Ο διαγωνισμός ήταν εξολοκλήρου διαδικτυακός, μέσω της ιστοσελίδας www.eirinieinai.gr ενώ στην σελίδα www.facebook.com/eirinieinai μπορείτε να δείτε και τις 74 διακριθείσες φωτογραφίες. Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου.

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο