Η Εταιρεία Ασφάλειας των Εγκλημάτων Πολέμου G4S και ο Μπιλ Γκέιτς

Καινούργιο βίντεο από τον Σύλλογο για τα Δικαιώματα των Παλαιστινίων Κρατουμένων, Addameer, σχετικά με την εκστρατεία εναντίον της Εταιρείας Ασφάλειας G4S που υποστηρίζει με εξοπλισμό και προσωπικό τις ισραηλινές φυλακές αλλά και κέντρα κράτησης κρατουμένων και μεταναστών σε όλο τον κόσμο, και ευθύνεται για πολλές καταγεγραμμένες περιπτώσεις βασανισμών και δολοφονιών κρατουμένων.

Η G4S είναι μια από τις εταιρείες που έχουν προταθεί να αναλάβουν την φύλαξη των κέντρων κράτησης μεταναστών (και) στην Ελλάδα. Διαβάστε επίσης: Ποιά είναι η ιδιωτική εταιρεία G4S που πρόκειται να αναλάβει τη φύλαξη των κέντρων κράτησης στην Ελλάδα 

b2ap3_thumbnail_gates3.jpg

Μέρος της εκστρατείας που υποστηρίζει ο Σύλλογος Addameer, είναι η συλλογή υπογραφών μιας επιστολής που απευθύνεται στον Μπίλ Γκέιτς (Bill and Melinda Gates Foundation) η οποία ζητάει από τον Μπίλ Γκέιτς να αποσύρει τις επενδύσεις που έχει κάνει στην εταιρεία G4S.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Συνεχίζοντας να έχει μετοχές στην Εταιρεία Ασφάλειας G4S, Το Ιδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι συνένοχο στην κράτηση των Παλαιστινίων χωρίς δίκη και στα βασανιστήριά τους.

Ως άνθρωποι με συνείδηση, που πιστεύετε πως κάθε ζωή έχει την ίδια αξία, σας καλούμε να αποσύρετε τις επενδύσεις σας από την G4S, αμέσως.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα στον Μπίλ Γκέιτς στο

Περισσότερες πληροφορίες: Addameer

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ G4S ΣΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

0:271:25 Ποιά είναι η εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας, G4S και πώς βγάζει κέρδος από τη φυλάκιση των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων.

1:281:47 Οι συνθήκες στις ισραηλινές φυλακές και τα κέντρα κράτησης

1:484:25 Ο Παλαιστίνιος φοιτητής Οντέι Τζανχούρ

4:286:40 Η περίπτωση του Αραφάτ Τζαραντάτ που δολοφονήθηκε από βασανιστήρια στις ισραηλινές φυλακές.

6:417:34 Συλλήψεις Παλαιστινίων παιδιών

7:359:25 Η περίπτωση του Αλί Σαμλάουι από το χωριό Χαρές, ενός 17χρονου που συνελήφθη στις 17 Μαρτίου του 2013 και αντιμετωπίζει 20 κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

9:2911:00 Η εκστρατεία εναντίον της εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας G4S

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=V8u7y…https://omniatv.com/blog/4271-%CF%80%…

 

 

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο