Βιομηχανία κήρυξης παράνομων απεργιών

altΠαράνομη έκρινε το δικαστήριο τη σημερινή απεργία των εργαζομένων στο Μετρό, ύστερα από προσφυγή που έκανε η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες).

Έπειτα από την απόφαση αυτή, η εταιρεία καλεί τους εργαζόμενους να προσέλθουν αμέσως στις θέσεις τους προκειμένου να λειτουργήσει το Μετρό.

Οι εργαζόμενοι πάντως υποστηρίζουν ότι δεν έχει φτάσει καμία απόφαση του δικαστηρίου στο Σωματείο και εκτιμούν, ότι ακόμη και να επιδοθεί η απόφαση είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν και να συγκεντρωθούν οι υπάλληλοι που απαιτούνται για την ασφαλή λειτουργία του Μετρό.

Σημειώνεται ότι η ΣΤΑ.ΣΥ. έχει καταθέσει και νέα προσφυγή στο δικαστήριο για την αυριανή 24ωρη απεργία του Μετρό, του Τραμ και του ΗΣΑΠ.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης και η απόφαση θα εκδοθεί μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώθηκε ότι η  24ωρη απεργία του Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού και της Π.Ε.Π.Ε. κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά αντίστοιχα, παράνομη και καταχρηστική.

Για πολλοστή φορά παράνομη έχει κηρυχθεί η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την Τετάρτη, όπως συνέβη και την περασμένη Κυριακή. 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο