10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Το νέο trailer του ντοκιμαντέρ “Ο Ασκός του Αιόλου”

 

 a1sx2_Thumbnail1_anemo.jpg

 

Έτοιμο το νέο trailer του ντοκιμαντέρ “Ο Ασκός του Αιόλου”. http://askosaiolou.com/

 

 

Trailer 2 – Ο Ασκός του Αιόλου from Askos on Vimeo.

Η ομάδα παραγωγής συνεχίζει την έρευνα, τα γυρίσματα και τις συνεντεύξεις στα 4 σημεία του ορίζοντα της ελληνικής επικράτειας. Μετά την Σκύρο, την Μάνη, την Λακωνία, την Ικαρία, την Εύβοια, την Ευρυτανία, την Αχαϊα, την Βοιωτία, την Δυτική Μακεδονία, ο επόμενος προορισμός μας είναι το νησί της Κρήτης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας στήριξαν σ’ αυτή την μεγάλη περιπέτεια και όσους συνεχίζουν να στέκονται στο πλάι μας βιώνοντας κατ’ ουσία την προσπάθειά μας ως δική τους. Ήδη στις αποστολές που έχουμε πραγματοποιήσει εισπράξαμε πρωτόγνωρη αλληλεγγύη που ούτε και μεις είχαμε κατά νου όταν ξεκινούσαμε.Η υπόσχεσή μας είναι ότι θα καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να μην απογοητεύσουμε τις προσδοκίες κανενός.

Το ντοκιμαντέρ έχει φτάσει, όμως, στην κρίσιμη καμπή η οποία απαιτεί την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική στήριξη από όλους και όλες όσοι νιώθουν ότι κάτι καλό θα γεννηθεί. Πλέον, η διαδικασία παραγωγής απαιτεί τεράστιο κόπο και πολλά έξοδα ώστε να περατωθεί. http://askosaiolou.com/#!?page_id=14

Η ομάδα παραγωγής http://askosaiolou.com/#!?page_id=7

0
0
votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο