Το Εργατικό Κέντρο Δράμας κάνει “έξωση” στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της περιοχής

b2ap3_thumbnail_EK-KIFA.jpgΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Δράμας αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έξωση του Κ.Ι.Φ.Α. (Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Αλληλεγγύης) Δράμας από το κτίριο όπου στεγάζεται στα 2,5 χρόνια λειτουργίας του, εξυπηρετώντας τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες εκατοντάδων ανασφάλιστων πολιτών.

 

Πιο συγκεκριμένα σε επιστολή του το Ε.Κ.Δ. προς το Κ.Ι.Φ.Α., αναφέρει πως προχωράει στην “λήξη της παροχής στέγης” διότι «δεν είναι καθόλα νόμιμο απέναντι στις αρχές» και «έχει δημιουργήσει πολλές δυσλειτουργίες στο κτίριο». Επίσης στην επιστολή αναφέρεται ότι υπάρχει η αναγκαιότητα στέγασης άλλων σωματείων όπως η “Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών”.

Στην ιστοσελίδα του Κ.Ι.Φ.Α. Δράμας αναφέρεται πως έπειτα από την έκτακτη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23/06/2014 θα ακολουθήσει συλλογική απάντηση στις «ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες του ΕΚ που στόχο έχουν να βλάψουν μια αυτοοργανωμένη δομή που οργανώνεται από πολίτες και που δεν στηρίζεται από κόμματα και φορείς εξουσίας».

 

 

 

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο