10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Αναστολή της απεργίας πείνας και συνέχιση των αγώνων κατά των φυλακών τύπου Γ

Με ανακοίνωσή τους οι κρατούμενοι ανήγγειλαν την αναστολή της πανελλαδικής απεργίας πείνας:

Σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου αναστέλλουμε τη μαζική πανελλαδική απεργία πείνας που είχαμε ξεκινήσει ενάντια στο νομοσχέδιο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Αναστέλλουμε την απεργία πείνας, αλλά δεν τερματίζουμε τη κινητοποίησή μας. Αντίθετα ανακτούμε τις δυνάμεις μας και προειδοποιούμε το υπουργείο ότι δε πρόκειται να δεχτούμε τη λειτουργία του ελληνικού Γκουαντάναμο ούτε στo Δομοκό ούτε πουθενά.

Παραμένουμε καχύποπτοι απέναντι στις βελτιωτικές προτάσεις του υπουργείου που θα κατατεθούν τη Πέμπτη και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να αγωνιστούμε με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να ματαιώσουμε το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δε θα βελτιωνόταν αν δεν κάναμε την απεργία πείνας.

Ας γνωρίζει όμως και το υπουργείο πως απέναντι στην οργανωμένη σιωπή που επιβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκρύπτοντας τη ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ που έχει γίνει (4500 κρατούμενοι απεργοί πείνας), από εδώ και πέρα, αλλάζουμε τα μέσα αγώνα και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε δυναμικότερες μορφές αντίστασης. Ο νοών νοείτω…

 πρωτοβουλία επιτροπής αγώνα φυλακών

Το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί αυθημερόν στο Α’ θερινό τμήμα της Βουλής, την Πέμπτη, 3 Ιουλίου.

Απόψε στις 8:30 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης προς τους κρατουμένους και διαμαρτυρίας κατά του προς ψήφιση νομοσχεδίου.

b2ap3_thumbnail_BrYfRhWCAAIH83b.jpg

0
0
votes
Article Rating

Σχόλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
0 0 votes
Article Rating
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο