Συναυλία-διαλέξεις: Συναίσθημα κατά Ιπποκράτη – Ιωάννη Δαμασκηνό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Εταιρία για την Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών (ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ) διοργανώνει υπό τη Αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) την ειδική εκδήλωση:

Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ : ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ”.

Η εκδήλωση αυτή θα λάβει χώρα στο Κτήριο του Παλαιού Πανεπιστημίου στην Πλάκα, οδός Θόλου 5, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 19.30.

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Θ. Πελεγρίνης θα μας κάνει την τιμή να προεδρεύσει της εκδήλωσης αυτής με συμπροέδρους τον υπογράφοντα, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Μ. Μπέγζο και τους Καθηγητές κ.κ. Γ. Ανδρούτσο και Χ. Παπαγεωργίου. Ομιλητές θα είναι οι Καθηγητές του ΕΚΠΑ κ.κ. Γ. Ανδρούτσος (Ιστορία της Ιατρικής), Χ. Παπαγεωργίου (Ψυχιατρικής), Κ. Κορναράκης (Χριστιανικής Ηθικής) και η Ψυχίατρος Α. Πίγκου, ενώ τα έργα προκλασικής μουσικής θα ερμηνεύσουν η κ. Έφη Μηνακούλη (μέτζο σοπράνο, θεόρβη, λαούτο) και η κ. Κατερίνα Κτώνα (τσέμπαλο).

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο για την παραπάνω εκδήλωση αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ

Κώστας Ρ. Σολδάτος

Ομοτ. Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο