Ο κ. Όθωνας, θεωρεί πως η έκφραση αντίθεσης και διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική είναι όχι μόνο θεμιτή, αλλά αποτελεί και θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη… Τονίζει, όμως, ότι “δε μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η πρακτική (λεκτική βία – χειροδικία) ατιμώρητα και περίπου να τη νομιμοποιούμε με την ανοχή μας… Γι’ αυτό και θεωρώ ότι η μέχρι τώρα στάση ανοχής και κακώς εννοούμενου πολιτικού καθωσπρεπισμού σε τέτοιου είδους επιθέσεις είναι λάθος”.


    Σχετικά με τη στάση που τηρεί η πλευρά της 33χρονης, ο κ. Όθωνας αναφέρει ότι υπάρχει αδυναμία επαρκούς αιτιολόγησης της συγκεκριμένης πράξης ως τρόπου πολιτικής συμπεριφοράς, ενώ πιστεύει πως “… μια δημόσια αναγνώριση έστω και τώρα, ότι η πράξη αυτή ήταν πράξη για την οποία υπάρχει μια στοιχειώδης συναίσθηση ευθύνης μετά από ψυχραιμότερη σκέψη, θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για την εκτόνωση αυτού του περιστατικού”. 


    Τέλος για τους ισχυρισμούς που σκοπίμως διακινούνται περί δήθεν χρηματικής αποζημίωσης που διεκδικεί, ο ίδιος σημειώνει: “εκτός από παντελώς ψευδείς είναι εξίσου ή και περισσότερο κακόπιστοι και κακοήθεις, από την ίδια την πράξη, και καταδεικνύουν το ήθος και την ποιότητα όσων είχαν και εξακολουθούν να έχουν την επικοινωνιακή (και όχι μόνο) διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού”.

{readmore}

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments