10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

BINTEO: Ισραηλινός ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει Παλαιστίνιο μπροστά σε διεθνείς ακτιβιστές

 

Το βίντεο με την εν ψυχρό δολοφονία ενός άμαχου Παλαιστίνιου που μέσα στα χαλάσματα έψαχνε να βρει την οικογένειά του, είναι πολύ σκληρό, αλλά αποτελεί είδηση και στοιχείο και αποδεικνύει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει το Ισραηλινό κράτος. Θεωρώ πως είναι χρέος μας να το διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

filistina

 

a1sx2_Original1_sniper1.jpg

ΓΑΖΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ- Την Κυριακή 20 Ιουλίου, διεθνείς και Παλαιστίνιοι εθελοντές συνόδευσαν την Άμυνα Πολιτών και άλλα πληρώματα διάσωσης, καθώς και  μέλη  οικογενειών, στη  Σουτζάγια, μια συνοικία κοντά στο διαχωριστικό τείχος  στα ανατολικά της πόλης της Γάζας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν επιζώντες από τον  ολοήμερο συνεχή βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό κατοχής.

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος, ο οποίος ήλπιζε να φτάσει στο σπίτι της οικογένειάς του, πυροβολήθηκε από έναν Ισραηλινό στρατιώτη, ελεύθερο σκοπευτή, ενώ διέσχιζε  ένα δρομάκι ανάμεσα στα κτίρια. Στη συνέχεια, ο ελεύθερος σκοπευτής τον πυροβόλησε άλλες δυο φορές  ενώ ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο έδαφος.

 

a1sx2_Thumbnail1_sniper2.jpg

 

Στο βίντεο η εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού Παλαιστίνιου από Ισραηλινό ελεύθερο σκοπευτή :

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=sBakqLUBWP0","width":"800","height":"450"}

 

Χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να τον φτάσουν μέσω των συνεχιζόμενων πυρών, και με το  ισραηλινό πυροβολικό να στοχεύει στα κτίρια της περιοχής, οι εθελοντές αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.

(Φωτογραφίες από τον Joe Catron)

https://www.flickr.com/photos/joegaza/14699836172/in/photostream/

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Angela Z. Ioannidou
We have to talk about liberating minds as well as liberating society. Angela Davis
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο