Στη δημοσιότητα το μυστικό του πρίγκιπα Σουλτάν για άψογο ξύρισμα

Ο πρίγκιπας μιλάει για όλους και για όλα και αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές το μυστικό του για ένα αψεγάδιαστο ανδρικό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του παρόντος, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, Σουλτάν Αλ Σαούντ, διαθέτει ίσως ένα από τα πιο καλοξυρισμένα πρόσωπα της υφηλίου. Ωστόσο η φωτογραφία έχει προκαλέσει αίσθηση ειδικά στους «πράσινους» φιλάθλους και για ένα ακόμη λόγο. Πέτρα του σκανδάλου είχε σταθεί το ερυθρόλευκο μαντίλι που φορά, το οποίο παραπέμπει εύλογα στον «θρυλικό» σύνδεσμο του Πειραιά. Αυτός εξάλλου ήταν και ο βασικός λόγος που έκανε πολλούς να μιλάνε για πρόταση – φάρσα, πρίγκιπα – φάντασμα και φωτογραφία – «φωτοσοπιά».

Ωστόσο ο πρίγκιπας Σουλτάν, όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο και “Πανάθα μέχρι το κόκκαλο” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν το μούσι και το μουστάκι του ζωγραφισμένα.

Μάλιστα, η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί στην επιστολή του αναφερόμενος στο ξυράφι που χρησιμοποιεί «Δεν ένοιωσα τίποτα απλά γλιστρούσε» αφήνει σαφή υπονοούμενα για σύναψη συμφωνίας χορηγίας στη φανέλα της πράσινης ΠΑΕ, πολλών εκατ. ευρώ, με πολύ γνωστή εταιρεία προϊόντων ξυρίσματος.

Δείτε επίσης το παρακάτω οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το theblo.gr:

theblob.gr

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο