Η Φουρεϊρα είναι λέει αλβανίδα… “αλβανίδα”… “ΑΛΒΑΝΙΔΑ”!

Και ποιός χέστηκε!

Θα έγραφα κάτι για αποσβολωμένα μπουζουκόπληκτα χριστιανοταλιμπάν ξεπλύματα, αλλά επίσης …

ποιός χέστηκε!

Βέβαια, για να σοβαρευτώ λιγάκι, έιμαι σίγουρος ότι σήμερα σε καφεδομαζώξεις στην αιλλινυκή επικράτεια, μεγάλο μέρος του αιλλινυκού λαού θα εκφράσει την απογοήτευση του σε συζητήσεις για την “στάση Φουρεϊρα”.

Απο την άλλη βέβαια, την ίδια στιγμή:

–  ένας φυλακισμένος πιτσιρικάς, (που αν και ποινικός κρατούμενος φυλάσσεται απο την αντιτρομοκρατική απ’ότι άκουσα) κάνει απεργία πείνας για να του δωθούν άδειες, ωστε να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του, ενώ το αρμόδιο υπουργείο τον αγνοεί (εν είδει τιμωρίας λένε οι κακοπροαίρετοι)

–  βουλευτής που χρηματίστηκε απο εφοπλιστή (στο σπίτι του οποίου βρέθηκε container με όπλα της Χρυσής Αυγής) για να κάνει στην βουλή ερώτηση-στρίμωγμα για άλλον εφοπλιστή (ανταγωνιστή του παραπάνω εφοπλιστή … γάμησετα δλδ!) χαίρει ακόμα βουλευτικής ασυλίας.

–  δόκιμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δηλώνουν, ευθαρσώς και με επιχειρηματολογία, φασίστες και το αρμόδιο υπουργείο μόνο που δεν τους συγχαίρει!

Ένας βαθιά πληγωμένος λαός σήμερα θα μιλάει για την απόκρυψη της καταγωγής της Ελενίτσας, προσπερνώντας ίσως (δεν θα πεθάνουμε στην ανάλυση! μας αρκεί το μπινεκίλι!) το προφανές. Τους λόγους δηλαδή που την οδήγησαν να λειτουργήσει με τρόπο που θα της εξασφάλιζε ίσες ευκαιρίες σε μια βαθιά ρατσιστική χώρα!

Ας είναι η Φουρεϊρα το σημερινό φλέγον ζήτημα σε καφενέδες και πηγαδάκια. Εγώ θα κλείσω όπως άρχισα… ποιός χέστηκε;

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

2 ΣΧΟΛΙΑ

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο