10 χρόνια

10 χρόνια: 2011 - 2021

Πρώτη φορά αριστερά… στρατά

Ο υπουργός Άμυνας (και ακροδεξιός παρτενέρ στην συγκυβέρνηση της «ελπίδας») Πάνος Καμμένος και ο εθνικιστής αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος ποζάρουν καμαρωτοί με στελέχη της ακροδεξιάς οργάνωσης ΚΕΕΔ.

Την Τετάρτη 1 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη για τον εορτασμό των 60 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα των Κυπρίων κατά της βρετανικής αποικιοκρατίας. Μετά την κατάθεση στεφάνων, ο Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος και οι αργηγοί των γενικών επιτελείων, βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ως σημαιοφόρος ο Κωνσταντίνος Δρανδάκης, μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Κοινότης Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων».

Η ΚΕΕΔ

Αν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα της οργάνωσης, είναι ένα… ευαγές ίδρυμα. Όπως πολλές άλλες εθνικιστικές οργανώσεις, είχε ντυθεί τον αντιμνημονιακό μανδύα τα περασμένα χρόνια, με πρόσχημα την υπεράσπιση της «πατρίδας».

Μια από τις δράσεις για την οποία έγινε γνωστή, ήταν το κάλεσμα που είχαν δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο 2013 για συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπό την αιγίδα της ΚΕΕΔ. Μια κίνηση που μύριζε πραξικόπημα:

https://www.youtube.com/watch?v=gCmfsSjkD9c

Στο κάλεσμά της η οργάνωση δήλωνε ως στόχους την υποχρέωση της κυβέρνησης σε παραίτηση και τον σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ανάγκης υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου», με «θεσμό – εγγυητή τις ένοπλες δυνάμεις».

Ο σημαιοφόρος

Ο κύριος που βλέπουμε στην φωτογραφία να κρατάει την σημαία δίπλα στον Πάνο Καμμένο είναι ο πρώην πεζοναύτης Κωνσταντίνος Δρανδάκης, υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης στην ΚΕΕΔ, ο οποίος εμφανώς συνδέεται και με την Χρυσή Αυγή, ιδεολογικά τουλάχιστον.

b2ap3_thumbnail_kammenos-keed_20150406-223147_1.jpg

Ακολουθεί απάνθισμα από το προφίλ του:

b2ap3_thumbnail_xrysyaygh-kostasellinas.pngb2ap3_thumbnail_krypteia-kostasellinas.pngb2ap3_thumbnail_marx-kostasellinas.pngb2ap3_thumbnail_ebraioi-romanos-kostasellinas1.pngb2ap3_thumbnail_albanoi-kostasellinas.pngb2ap3_thumbnail_metaksades-kostasellinas.png

0 0 votes
Article Rating

Σχόλια

13 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Λουκάς Σταμέλλοςhttps://social.omniatv.com/@lstamellos
Diurnalismus delendus est. Δεν υπάρχει νόημα έξω από το μυαλό που το κατασκευάζει. Οι άνθρωποι πιστεύουν σε ό,τι έχουν ανάγκη. PGP: 62AE 0240 04EC FC5E 36E9 9B4D 9506 379C FAE8 E460
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Μετάβαση στο περιεχόμενο