Ληστεία σε τράπεζα του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος

Καλά οργανωμένη ληστεία πραγματοποίηθηκε από ένα άτομο στο υποκατάστημα της Alpha Bank, μέσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, άτομο που ισχυρίστηκε ότι τηλεφωνεί από τα κεντρικά της εταιρείας Ergo τηλεφώνησε στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο.

Μίλησε με υπάλληλο της τράπεζας στον οποίο είπε πως την Κυριακή θα πήγαιναν δύο υπάλληλοι της εταιρείας Ergo, οι οποίοι θα είχαν κάρτα της εταιρείας και θα φορούσαν μπλε φόρμες προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα, καθώς επίσης και τα στοιχεία των ατόμων που θα εκτελούσαν τις συγκεκριμένες εργασίες.

Στις 16:43 και αφού είχε κλείσει η τράπεζα για το κοινό εμφανίστηκε ένας άνδρας με μπλε φόρμα κρατώντας εργαλειοθήκη έδειξε κάρτα της εταιρείας Ergo και έδωσε τα στοιχεία που είχαν αναφερθεί στο τηλεφώνημα πείθοντας έτσι τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να μπει.

Έβγαλε από την εργαλειοθήκη ένα μέτρο και προσποιήθηκε ότι μετρούσε τους χώρους της τράπεζας μέχρι που έφτασε στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Τότε έβγαλε ένα πιστόλι και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας τους τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου.

Άνοιξε το χρηματοκιβώτιο έβγαλε 3 μεγάλες τσάντες από την εργαλειοθήκη και τις γέμισε με ποσό που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έδεσε τους τρεις υπαλλήλους, έτρεξε στην έξοδο, επιβιβάσθηκε σε ταξί και έφυγε ανενόχλητος.

Οι υπάλληλοι, αφού κατάφεραν να λυθούν αρκετή ώρα αργότερα, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο