Εργασιακό δελτίο 3/10/2011

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, με θέμα την αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου, διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει εφαρμόσει τον θεσμό των μετατάξεων, υπογραμμίζοντας ότι  δεν πρόκειται να εφαρμοστούν εργασιακές εφεδρείες στον δήμο.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=315005

.

.

.

.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης περιγράφει και καταγγέλει γεγονότα εργοδοτικής αυθαιρεσίας στα φροντιστήρια Μπαχαράκη.

Η ανακοίνωση-καταγγελία

Εργαζόμενες-οι, νέες και νέοι, εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει σαν Σωματείο έναν αγώνα εναντίον της απόφασης της εργοδοσίας στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη για την άδικη, εκδικητική και καταχρηστική μη επαναπρόσληψη-απόλυση του συναδέλφου μας Γιώργου Παπαγιάννη από το φροντιστήριο «ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ».

Η αρχικά αδιάφορη στάση του εργοδότη απέναντι στις προσπάθειες του συναδέλφου και του Σωματείου, για οποιαδήποτε επικοινωνία, μετατράπηκε  στη συνέχεια  σε ένα άδικο, εκφοβιστικό αλλά και παράνομο ντελίριο. Στις 21/9 ο εργοδότης απέστειλε ένα απαράδεκτο εξώδικο, προς τον συνάδελφο αλλά και προς το Σωματείο. Εξώδικο στο οποίο αποκαλεί την συνδικαλιστική δράση (το μοίρασμα προκηρύξεων και την ενημέρωση των συναδέλφων ή των μαθητών, την ώρα του διαλλείματος) «έκνομες ενέργειες και αυτοδικία» και επίσης χαρακτηρίζει τα μέλη του Σωματείου «φουσκωτούς», που χρησιμοποιούν «τραμπουκίστικες μεθόδους».

Από την Δευτέρα 26/9 έχει εξασκηθεί, άραγε από ποιους, μέσα στα διάφορα παραρτήματα του φροντιστηρίου Μπαχαράκη, ένα απίστευτο κυνηγητό, μια επίσης απίστευτη εκστρατεία  αφόρητων πιέσεων προς τους συνάδελφους  και κυρίως προς τις  συναδέλφισσες, για να υπογράψουν ένα κατάπτυστο κείμενο καταγγελίας του συνάδελφου, του Σωματείου αλλά και του συγκεκριμένου αγώνα.

Καταγγέλλουμε αυτή την εξέλιξη, χαιρετίζουμε τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες που δεν υπέγραψαν αυτό το κείμενο και απαιτούμε άμεσα:

– Την ανάκληση ή καταδίκη αυτού του απαράδεκτου κειμένου από την εργοδοσία του Φροντιστηρίου και με μία ανακοίνωση/ δελτίο τύπου.
– Την ανάκληση του εξώδικου.
– Την ανάκληση της απόφασης της εργοδοσίας για την μη επαναπρόσληψη του συνάδελφου Γ. Παπαγιάννη. Την υπογραφή άμεσα μιας σύμβασης ορισμένου χρόνου τουλάχιστον για την τρέχουσα χρονιά και τουλάχιστον με τις ώρες εργασίας της προηγούμενης χρονιάς.

Είναι καθαρά στο χέρι της εργοδοσίας να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε. Δηλώνουμε, ότι αν πειραχθεί, οποιαδήποτε στιγμή, έστω και «μία τρίχα» από τα δικαιώματα των συνάδελφων-ισσών που δεν υπέγραψαν «την δήλωση υποταγής στον αφέντη/αφεντικό», τότε η απάντηση του Σωματείου μας θα είναι άμεση και δυναμική. Τέλος καλούμε όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες, καθηγητές και καθηγήτριες του φροντιστηρίου, να στηρίξουν και να στηριχθούν σε αυτόν τον αγώνα αλλά και στο Σωματείο μας.

Απέναντι στην επίθεση και στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει με τα περιβόητα Μνημόνια, οι εργοδότες,  η κυβέρνηση και η τρόικα, απέναντι στην κρίση, τις συνέπειές της και τον απαράδεκτο στόχο, όλων αυτών, «ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ!», δεν έχουμε τίποτε άλλο από την ενότητα μας, την αλληλεγγύη και την συλλογικότητα, την δυναμική και αποφασιστική διεκδίκηση ή υπεράσπιση των συμφερόντων μας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10/2011, ΣΤΙΣ 7:30 ΜΜ,  ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10/2011, ΣΤΙΣ 7:30 ΜΜ, ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

http://www.alterthess.gr

.

.

.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησαν η ΓΣΕΕ με τις ομοσπονδίες μέλη της στις ΔΕΚΟ στους Οργανισμούς και φορείς που σχεδιάζονται εφεδρείες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι «κυβέρνηση και τρόικα με μέτρα άνισα, άδικα και βεβαίως αναποτελεσματικά, σπρώχνουν την οικονομία σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση και πρόσθεσε ότι »τα μέτρα αυτά αφαιρούν από τους εργαζόμενους το δικαίωμα στην εργασία”. Μετά το τέλος της συνεδρίασης οριστικοποιήθηκαν οι γενικές απεργίες που θα γίνους στις 5 και στις 19 Οκτωβρίου.
“Λένε κάποιοι: “μα υπάρχουν απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα γιατί να μην γίνουν με τις εφεδρείες απολύσεις και στο δημόσιο; Τους απαντάμε: Αν το κράτος κάνει απολύσεις κλείνει το μάτι στους επιχειρηματίες να κάνουν ακόμα περισσότερες απολύσεις!” υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ, τνίζοντας παράλληλα ότι “δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά να συνεχίσουμε τους αγώνες μας”.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=314999

.

.

.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν και σήμερα οι εργαζόμενοι στον ALTER αντιδρώντας στην άρνηση της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού να μην καταβάλλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών.

Για τον λόγο αυτόν τα Διοικητικά Συμβούλια, της Ε.Σ.Η.Ε.Α . , της Ε.Π.Η.Ε.Α . και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α ., κήρυξαν στάση εργασίας και σήμερα αντιδρώντας στην παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων  Οι Διοικήσεις των Ενώσεων καλούν όλους τους συναδέλφους (δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς) να μετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις .
http://www.alterthess.gr

.

.

..

Αυξάνονται οι καταλήψεις στα γυμνάσια και τα λύκεια που έχουν φθάσει στα 648 σε όλη τη χώρα ενώ την ίδια ώρα η αναπληρωτής υπουργος Παιδείας, κάνει λόγο για «υποικινουμενες» καταλήψεις.
Την ίδια στιγμή στα 96 μειώθηκαν τα υπό κατάληψη τμήματα στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Ωστόσο το πρόβλημα της λειτουργίας των πανεπιστημίων, καθίσταται πλέον επιτακτικό.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=314974

.

.

.

.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγ. Παρασκευή, 03/10/2011
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε. & ΤΗΝ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΑΠΟ 06:00’ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΩΣ 06:00’ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει τη συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη αντεργατική, αντικοινωνική και άδικη πολιτική της Κυβέρνησης που με τις εκβιαστικές απαιτήσεις της Τρόϊκας, συνεχίζει τα νέα άδικα, σκληρά και αδιέξοδα οικονομικά μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας για όσο διάστημα χρειαστεί.
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡH ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
ΝΑΙ στην ανάπτυξη της ΕΡΤ – ΟΧΙ στη συρρίκνωσή της,
ΑΜΕΣΗ ανάκληση των μέτρων της εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης,
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η δημόσια περιουσία και ο δημόσιος πλούτος,
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εφαρμογή των Σ.Σ.Ε. για όλους τους εργοδότες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΩΝ Γ.Σ.Ε.Ε. & Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ : ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00’ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.
KAI ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓKΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://financialcrimesnews.blogspot.com/

.

.

.

.

Την έντονη αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προκάλεσαν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για εφεδρεία 30.000 υπαλλήλων εντός του 2011, ορισμένοι από τους οποίους θα οδηγηθούν σε απόλυση. Ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος ανακοίνωσε ότι από αύριο, Τρίτη, αρχίζουν οι κινητοποιήσεις, με καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες.
Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη της ΓΣΕΕ με τις ομοσπονδίες μέλη της και σωματεία στις ΔΕΚΟ, στους Οργανισμούς και τους φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται, προκειμένου να προσδιοριστούν οι τρόποι αντίδρασης των εργαζομένων.Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος δήλωσε πως «θα απαντήσουμε στην εφεδρεία με καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες την Τρίτη και από την Τετάρτη θα βγούμε στους δρόμους με γενικές απεργίες».
http://prezatv.blogspot.com/

.

.

.

.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μακεδονίας, που λειτουργεί στη Νέα Μηχανιώνα, προχώρησαν σε κατάληψη το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για την αναστολή λειτουργίας της σχολής λόγω ακαταλληλότητας των κτιρίων σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.
Η φοίτηση των περίπου 800 φοιτητών της σχολής βρίσκεται στην ουσία «στον αέρα» καθώς, αν και σήμερα ξεκινά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, εντούτοις δεν τους έχουν υποδείξει τον χώρο όπου θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=314968

.

.

.

.

Επιστολή του απολυμένου από τα ΝΕΑ Τάσου Αναστασίου
Αγαπητοί συνάδελφοι

Εργάζομαι από 10ετίας στα «Νέα» ως σκιτσογράφος-γελοιογράφος και κατά την περίοδο αυτή η διεύθυνση της εφημερίδας ενέκρινε τη δημοσίευση χιλιάδων πολιτικών γελοιογραφιών μου, χωρίς κάποια λογοκριτική διάθεση. Η κατάσταση αυτή άλλαξε άρδην μετά την ανάληψη της διεύθυνσης από τον κ. Μεμή, ο οποίος περιόρισε τη δημοσίευση των σκίτσων μου στο ελάχιστο, «κόβοντας» ό,τι δεν συναινούσε με την κυβερνητική πολιτική. Παράλληλα ειδοποιήθηκα μέσω τρίτων «να ρίξω νερό στο κρασί μου» – προφανώς για να εξασφαλίσω ένα ευνοϊκό για εμένα εργασιακό καθεστώς.

Το δημοσιογραφικά απαράδεκτο καθεστώς πολιτικής λογοκρισίας και φίμωσής μου επιδεινώθηκε εδώ και έξι μήνες περίπου, με τον πλήρη αποκλεισμό μου από κάθε δημοσίευση. Αυτό συνέβη όταν μου προτάθηκε ανεπισήμως να παραιτηθώ (με αποζημίωση) κι εγώ φυσικά αρνήθηκα. Έκτοτε, δεν έχει δημοσιευτεί ούτε μία από τις γελοιογραφίες που ανελλιπώς παραδίδω στη σύνταξη καθημερινά.

Ακολούθησε συνάντηση με τον κ.Μεμή, κατά την οποία μου ανακοίνωσε την απόφασή του να με απολύσει – ενώ υποστήριξε ότι οι γελοιογραφίες μου δεν δημοσιεύονται… για να συνηθίσω. Ως κύρια αιτία της επικείμενης απόλυσής μου επικαλέστηκε τους συνήθεις οικονομικούς λόγους, στη συνέχεια όμως της συζήτησής μας τόνισε ότι στις τρέχουσες συνθήκες πολιτικής έντασης δεν μπορεί η εφημερίδα να «αντέξει» αντιπολιτευτικές τοποθετήσεις.

Ως προς τους προαναφερόμενους «οικονομικούς λόγους» της επικείμενης απόλυσής μου, αξίζει να σας ενημερώσω ότι το τιμ της εφημερίδας έχει ενισχυθεί προσφάτως με νέα τοποθέτηση συναδέλφου-σκιτσογράφου.

Με βάση τα παραπάνω σας ζητώ:

Να ενεργήσετε έτσι ώστε να τερματιστεί το καθεστώς δημοσιογραφικής μου φίμωσης και πολιτικής μου δίωξης και να αποκατασταθούν οι παλαιές ομαλές εργασιακές συνθήκες. Αυτό είναι το κύριο αίτημά μου.

Να ενεργήσετε έτσι ώστε να αποτραπεί η απειλούμενη απόλυσή μου – μια απόλυση με καθαρά πολιτικά κίνητρα, που δεν τιμά κανέναν και παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλου είδους καθεστώτα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Τάσος Αναστασίου
http://syspeirosi.wordpress.com/

.

.

.

.

ΠΑΓΩΣΑΝ 70.000 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ!!! ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ

Βάσει έγκυρης κυβερνητικής πηγής, άνω των 70.000 αιτήσεων επιδότησης έχουν «παγώσει» στο διάστημα Αυγούστου – αρχών Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για περιπτώσεις τοποθέτησης στα επιδόματα του ΟΑΕΔ οι οποίες ελέγχονται ακόμα και για ήσσονος σημασίας λόγους και που στην πλειοψηφία τους οδηγούνται στο καλάθι των αχρήστων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως εδώ και είκοσι ημέρες, οι ουρές στους κατά τόπους ΟΑΕΔ έχουν αυξηθεί, ενώ συχνά πλέον είναι τα επεισόδια μεταξύ ανέργων και υπαλλήλων του Οργανισμού λόγω της άρνησης εξυπηρέτησης ή της απόρριψης με χαρακτηριστική ευκολία και αστείες ως επί το πλείστων δικαιολογίες των αιτημάτων τους.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία της Β.Τζ. (τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας) της οποίας ο ΟΑΕΔ Καλλιθέας της αρνήθηκε επίδομα με την αιτιολογία της έλλειψης ενός ενσήμου! Όταν επέστρεψε έχοντας επιπλέον ένσημα και πάλι επιχείρησαν να κόψουν την επιδότησή της. Ανάλογη δικαιολογία στο ίδιο παράρτημα του ΟΑΕΔ οδήγησε σε συμπλοκή την περασμένη Τρίτη, όταν άνεργος ναυτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εισέβαλε στο γραφείο της Διευθύντριας με αποτέλεσμα να παρέμβει η ασφάλεια.

Πριν από λίγες ημέρες, ομάδα ανέργων καθηγητών φροντιστηρίων προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ Αγίας Παρασκευής λόγω άρνησης καταβολής επιδομάτων εντός 35 ημερών όπως όριζε σχετικά ο νόμος, από την ημέρα απόλυσης. Ο διευθυντής του συγκεκριμένου παραρτήματος είχε ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους πως η καταβολή θα γινόταν 2 μήνες αργότερα!

Μείζον όμως θέμα έχει προκύψει και με αντίστοιχες καθυστερήσεις στον ΟΑΕΔ Ρόδου.

Καταγγελίες μάλιστα αναφέρουν ότι από την κεντρική διοίκηση έχει φτάσει στο νησί για εγκύκλιος με οδηγίες καθυστέρησης και εξοντωτικών ελέγχων με τελικό στόχο την αποθάρρυνση των ενδιαφερομένων για παροχή κοινωνικής προστασίας. Η ντιρεκτίβα αυτή αφορά στην αλλαγή της διαδικασίας παροχής επιδομάτων, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πρέπει να υπάρξει αυστηροποίηση των ελέγχων.

www.protothema.gr

.

.

.

Σε συμβολική κατάληψη προχώρησε σήμερα το πρωί ομάδα συνδικαλιστών της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης του ιδρύματος, στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας.

Με ανακοίνωσή της, μάλιστα, η ΠΟΣΕ –ΙΚΑ επισημαίνει ότι «οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ συνεχίζουν τις κινητοποίησης τους κατά των νέων αντεργατικών μέτρων, τις απολύσεις στο δημόσιο, τα έκτακτα χαράτσια καθώς και τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων».
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=314990


.

.

.

.

Ηθικό και νόμιμο! Η σύζυγος του Δρούτσα “έφαγε” τον ανταποκριτή του ΑΠΕ και μετακομίζει στο Βερολίνο!
Η Φαίη Καραβίτη σύζυγος του πρώην ΥΠΕΞ, και νυν ευρωβουλευτή Δημήτρη Δρούτσα, θα πάρει τη θέση του ανταποκριτή του ΑΠΕ στο Βερολίνο, Γιώργου Παππά, η συνεργασία του οποίου δεν ανανεώθηκε.
Με τον τρόπο αυτό, η Φαίη Καραβίτη, θα μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά στον σύζυγό της που πλέον εργάζεται στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr εσχάτως μετακόμισε στο Βερολίνο!
Πρόκειται εμφανώς για μια απίστευτη ιστορία νεποτισμού: ένας ικανός δημοσιογράφος χάνει τη θέση του, προκειμένου να βολευτεί- στην κυριολεξία, η σύζυγος ενός ευρωβουλευτή και φυσικά και ο ίδιος. Φαντάζομαι ουδείς αμφιβάλλει ότι…
τον καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της κας Καραβίτη, έπαιξε η συγγενική της σχέση με τον πρώην ΥΠΕΞ.
Ακόμα και αν ο Γιώργος Παππάς κρίθηκε ως ανεπαρκής- που δεν είναι, η επιλογή της συζύγου του ευρωβουλευτή για τη θέση του ανταποκριτή, δεν αφήνει περιθώρια για το τι παίχτηκε.
Οι πληροφορίες που έφεραν τη Φαίη Καραβίτη να αντικαθιστά τον Γιώργο Παππά και ως ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, δεν επαληθεύονται. Ο Παππάς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ, ανώτερο στέλεχος της οποίας δήλωσε στο Newpost.gr ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντικατάστασής του.
Θυμίζουμε ότι ο Γ. Παππάς είναι ο δημοσιογράφος που εξασφάλισε για την ΕΡΤ την αποκλειστική συνέντευξη της Μέρκελ είδαμε να προβάλλεται πρώτα από το Mega.
Το μόνο που μένει για να δέσει το… παστοκύδωνο είναι να «αντιληφθεί» και η Ημερησία ότι χρειάζεται ανταποκριτή στην Γερμανία, ώστε η κα Καραβίτη να μην χάσει καμιά δουλειά μετακομίζοντας…
http://www.newpost.gr
.

.

.

Υπό κατάληψη βρίσκονται από το πρωί τα Τεχνικά και τα Γενικά Λύκεια της Κέρκυρας καθώς και 3 Γυμνάσια, ύστερα από αποφάσεις γενικών συνελεύσεων των μαθητών οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στα βιβλία. Ειδικότερα οι μαθητές των Λυκείων υποστηρίζουν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμη ,τα βιβλία που αφορούν τα μαθήματα της κατεύθυνσης. Η κατάληψη των σχολείων θα διαρκέσει 3 ήμερες και μετά οι μαθητές με νέες γενικές συνελεύσεις θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν .
http://prezatv.blogspot.com/

alt

 

Ergasiakodeltio

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο