Επίθεση των ΜΑΤ στον Σταθμό Λαρίσης

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 2:00 χθες την νύχτα στον σταθμό Λαρίσης και στους γύρω δρόμους, μετά από επίθεση των ΜΑΤ σε επιβάτες αμαξοστοιχίας που κατευθυνόταν προς βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση χρήστη μέσου μαζικής δικτύωσης «επιβάτες από τις πρώτες θέσεις έκαναν καταγγελία για «κακές συνθήκες ταξιδιού» . Υπάρχει καθυστέρηση και βρίσκονται 3 κλούβες με ματ και μηχανές Δέλτα έξω από τον σταθμό Λαρίσης! Το τρένο θα καθυστερήσει πάνω από ώρα!»

Ένα μεγάλο μέρος των επιβατών είχε ως προορισμό το 3ήμερο Φεστιβάλ Ελευθερίας στη Βεργίνα.

Τα ΜΑΤ κατεδίωξαν επιβάτες μέσα στον συρμό, όπου χτύπησαν τυφλά κόσμο, άλλα και στα γύρω στενά της περιοχής. Υπάρχουν αναφορές ότι οι άνδρες της ομάδας Δέλτα πέταγαν τις μηχανές τους πάνω σε κόσμο, για να μπορέσουν να τους προσαγάγουν. Αφορμή για την καταστολή στάθηκε το ότι άτομα δεν είχαν εισιτήριο.

Η περιοχή παρέμεινε αποκλεισμένη για πολύ ώρα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν άφηναν κανέναν να επιβιβαστεί στην αμαξοστοιχία.

Οι προσαγωγές άγγιξαν τις 50, από τις οποίες οι 3 μετετράπηκαν σε σύλληψη. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας ανήλικος 16 ετών, ο οποίος είναι αρκετά τραυματισμένος.

Η αστυνομία έκανε λόγο για «περίπου εκατό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιβιβάστηκαν σε αμαξοστοιχία με προορισμό τη βόρεια Ελλάδα, χωρίς εισιτήριο» χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

[Με πληροφορίες από το kollect.gr]

Στηρίξτε το omniatv:

Σχόλια

0 0 votes
Βαθμολογία άρθρου
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Μετάβαση στο περιεχόμενο